Agenda, jarigen, Sint en Piet nieuws, Ravi de Robot, de oudercommissie van Eigen en Wijzer-IKC Tuindorp wil in contact komen met jou!

Agenda:  

Wanneer: 

Wat: 

Wie: 

Dinsdag 15 november  

Krakeling bezoek  

Voor de leerlingen van groep 3 en 4  

Donderdag 1 december  

Kijkmiddag i.v.m. surprises van 14.15 tot 14.45 uur  

Voor de ouders van de groepen 5 t/m 8  

Vrijdag 2 december  

Sinterklaas bezoekt IKC Tuindorp 

Voor de leerlingen van groep 1 t/m 8 

Woensdag 21 december  

Kerstviering en diner 

Voor de leerlingen van groep 1 t/m 8 

Vrijdag 23 december t/m zondag 8 januari 2023  

Kerstvakantie  

Voor de leerlingen van groep 1 t/m 8  

Maandag 9 januari  

Studiedag  

Leerlingen groep 1 t/m 8 zijn vrij  

 

Jarigen: 

De jarigen van deze week zijn: Zacarias 5A, Dounia 7B, Mohammad 3A, Shirayna 7A, Rami 5A, Ahmed 7A, Nourhan 7B, Elianna 6B, Gianneala 8A en Chimerika 5B. Allemaal van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag gewenst.  

Sint en Piet nieuws: 

Jullie hebben het allemaal kunnen zien op het Sinterklaasjournaal; Sinterklaas en alle Pieten zijn zaterdag aangekomen in Nederland. Niet met pakjesboot 12, zoals we allemaal dachten, maar met het vliegtuig. In Hellevoetsluis zijn zij aan boord gegaan van de nieuwe stoomboot. 

Niets is wat het lijkt. Het gaat altijd anders. 

Ook op IKC Tuindorp zullen we Sinterklaas en de Pieten welkom heten. Anders dan de afgelopen twee jaren, zullen we Sint en Piet dit jaar, samen met de ouders, kunnen verwelkomen. Op vrijdag 2 december bouwen we een feestje. Jullie zijn van harte uitgenodigd om Sint en Piet te onthalen. We maken, voor onze school, een ontvangsthaag. De kinderen gaan komende weken veel liedjes leren en zullen dan voor Sint en Piet gaan zingen. We vinden het fijn dat we, na 2 jaar voorzichtig doen, weer gezellig met z’n allen Sint en Piet kunnen verwelkomen. 

Dus, even voor de agenda: vrijdag 2 december, om 8:20 uur verzamelen we de kinderen in de klas. Om 8:30 uur vormen we een ontvangsthaag voor de school. De kinderen staan bij hun eigen klas en leerkracht, de ouders staan aan de andere kant. Wij zorgen voor een swingend onthaal en iets lekkers terwijl we wachten. Daarna zullen we Sint en Piet in de school ontvangen. Ouders gaan weer naar huis. 

Met vrolijke groeten, 

Het Sint en Piet welkomstcomité  

Ravi de Robot: 

Gisteren zijn de groepen 3 en 4 naar de kindervoorstelling Ravi de Robot in de Krakeling geweest. Een muzikale voorstelling met robothuisdieren, dansende apparaten en een prachtig decor. Ter voorbereiding op deze voorstelling hebben de groepen drie dramalessen gehad. De kinderen hebben genoten.   

 nb 15 11 22 nb 15 11 22 2

De oudercommissie van Eigen en Wijzer - IKC Tuindorp wil in contact komen met jou!  

Heb je vragen of opmerkingen over het KDV, BSO of VVE, neem contact met ons op: 

ocikctuindorp@gmail.com  

De oudercommissie bestaat uit Welmoed, Karolien, Bart, Kees en Mike. 

Met vriendelijke groet, 

Namens het team, 

Doritha de Koning