Agenda, jarigen, surprises bewonderen, Hij komt, hij komt....., oproepje

 Agenda:  

Wanneer: 

Wat: 

Wie: 

Donderdag 1 december  

Kijkmiddag i.v.m. surprises van 14.15 tot 14.45 uur  

Voor de ouders van de groepen 5 t/m 8  

Vrijdag 2 december  

Sinterklaas bezoekt IKC Tuindorp 

Voor de leerlingen van groep 1 t/m 8 

Donderdag 8 december  

Schoolschaatsen  

Voor de leerlingen van groep 8A 

Maandag 12 december 

Schoolschaatsen   

Voor de leerlingen van groep 8B  

Woensdag 21 december  

Kerstviering en diner 

Voor de leerlingen van groep 1 t/m 8 

Vrijdag 23 december t/m zondag 8 januari 2023  

Kerstvakantie  

Voor de leerlingen van groep 1 t/m 8  

Maandag 9 januari  

Studiedag  

Leerlingen van groep 1 t/m 8 zijn vrij  

 

Jarigen: 

De jarige van vorige en deze week zijn: Kody 1/2A, Ranim 7A, Shalina 6B, Cramer 4A, Daley 4A, Hailey 1/2C en Yara 4A. Van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag gewenst.  

Surprises bewonderen: 

Donderdag 1 december van 14:15 uur tot 14:45 uur kunnen de ouders van de groepen 5 t/m 8 in de klas van hun kind de surprises afleveren en bewonderen. 

Hij komt, hij komt….. 

Sinterklaas heeft ons laten weten dat hij op vrijdag 2 december a.s. onze school zal bezoeken. Onder begeleiding van de echte Pietenband van het Sinterklaasjournaal, zal hij met zijn Pieten worden onthaald. 

Om de intocht en het verwelkomen goed te laten verlopen, vragen wij u om zo min mogelijk met de auto naar school te komen en indien u wel met de auto komt wat verder van school af te parkeren! Er zal namelijk weinig parkeerruimte zijn. De straat tussen het speelplein en de kerk worden door ons afgezet. Hier staan de kinderen aan de kerkkant en de ouders aan de speelpleinkant zodat iedereen Sint en de Pietenband goed kan zien! 

De kinderen komen vrijdag net als anders vanaf 8:20 uur naar de klas. Daar neemt u afscheid en kunt u, op de stoep voor het schoolplein een plekje zoeken. Buiten staat een kopje koffie of thee voor u klaar! De kinderen komen om 8:30 uur met hun eigen juf/meester naar buiten. Zij zullen aan de andere kant, ook op de stoep, staan met hun eigen klas. Daar zingen we met z’n allen Sinterklaasliedjes. Zing gerust mee. Als het goed is zullen we de Pietenband al van ver kunnen horen. Sinterklaas wordt bij aankomst verwelkomt door ons eigen Dieuwertje (Doritha). We kunnen niet wachten om Sinterklaas en zijn Pieten te ontvangen. 

De Sinterklaascommissie 

**Oproepje*: 

Voor de nieuwe kleutergroep zijn wij opzoek naar handige ouders/ opa's of oma's die onze houten blokken zouden willen schuren. 

foto blokken  

Aan wie mogen wij een tas meegeven?  

Aanmelden mag via m.visscher@askoscholen.nl of geef het door aan de leerkracht. 

 

Met vriendelijke groet, 

Namens het team, 

Doritha de Koning