Agenda, jarigen, kerstviering en kerstdiner, betalingen via machtiging, lunchpakket, kerstvakantie activiteiten. 

Agenda:  

Wanneer: 

Wat: 

Wie: 

Woensdag 21 december  

Kerstviering en diner 

Voor de leerlingen van groep 1 t/m 8 

Vrijdag 23 december t/m zondag 8 januari 2023  

Kerstvakantie  

Voor de leerlingen van groep 1 t/m 8  

Maandag 9 januari  

Studiedag  

Leerlingen van groep 1 t/m 8 zijn vrij 

Woensdag 25 januari t/m zaterdag 4 februari  

Nationale voorleesdagen  

Voor de leerlingen van groep 1 t/m 8  

Vrijdag 3 februari  

Krakeling bezoek  

Voor de leerlingen van groep 7 en 8  

Maandag 13 februari  

Studiedag  

Leerlingen van groep 1 t/m 8 zijn vrij  

 

Jarigen: 

De jarigen van deze week zijn: James 6A, Duncan 5B, Karas 4A, Tyson 3A, Anmol 3B, Teean 7B en Israe 1/2C. Allemaal van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag gewenst.  

Kerstviering en kerstdiner: 

Beste ouders, verzorgers van IKC Tuindorp, 

Graag willen wij u in het kort even laten weten hoe onze kerstactiviteiten er de aankomende dagen uit komen te zien. 

Denken aan een ander: 

Deze week worden er manden uitgedeeld in de klas. De bedoeling is dat iedere klas een "feest" mand maakt voor iemand die het nodig heeft, als steuntje in de rug of gewoon iemand die eens iets extra's heeft verdiend deze kerst. Met de kinderen van de groep gaan we stemmen over wie de mand zal ontvangen. Het is de bedoeling dat iedereen in de klas iets meeneemt voor in die mand. Een mooie kerstkaart, iets lekkers... alles gaat in de mand. Er worden namen op lootjes gezet en de mand gaat in de meeste groepen naar wie er uitgeloot wordt! Volgende week gaan we de mand dan brengen. 

Kerstactiviteiten binnen de school: 

Alle groepen zijn kerstversiering aan het maken en dat ziet er al gezellig uit!  

kerst 2 22 1 kerst 2022 2

De kerstviering zal op woensdag 21 december gehouden worden. De kinderen zullen in de gymzaal in groepen liedjes zingen en luisteren naar het kerstverhaal. Daarnaast zal ook in iedere klas het nodige gedaan worden aan kerst. Tevens worden de leerlingen allemaal getrakteerd op een heerlijke oliebol. 

Het kerstdiner: 

Woensdagavond 21 december mag het kerstdiner na een paar jaar afwezigheid weer worden gehouden. Omdat er nog steeds veel zieken zijn wil IKC Tuindorp na overleg met het team en de OR het intern regelen. De school zorgt vanuit de ouderbijdrage voor een heleboel lekkers en de leerkrachten zullen de kinderen bedienen. De ouders brengen hun kind wél tot aan de klasdeur en zijn niet in de klas aanwezig. Uiteraard vindt u weer van alle groepen foto's op Parro! 

- Het diner voor de groepen 1 t/m 4 is van 16.30 tot 17.45 uur.  

- Het diner voor de groepen 5 t/m 8 is van 18.00 tot 19.15 uur.  

Donderdag 22 december is de laatste schooldag voor de vakantie. Vrijdag is iedereen vrij. 

De kerstcommissie wenst u alvast fijne feestdagen en een heerlijke vakantie toe. 

Betalingen via machtiging:  

Indien u een automatische machtiging heeft afgegeven i.v.m. de betaling van de schoolactiviteiten/ouderbijdrage maken wij u erop attent dat het 2E termijn op 2 januari afgeschreven zal worden.  

Lunchpakket:  

Op dit moment zijn er wellicht leerlingen waar thuis door financiële tegenslagen weinig tot geen middelen zijn om een lunchpakket mee te geven naar school. Voor de kinderen is het belangrijk dat zij goed en gezond eten want met een lege maag kun je niet leren. Voor de leerlingen die echt niet in staat zijn een lunchpakket mee te nemen zal Stichting Annisa, (werkt in samenwerking met het Rode Kruis), na de kerstvakantie een lunchpakket afgeven op school. Mocht uw kind geen lunchpakket bij zich hebben dan kan hij/zij dit melden bij de leerkracht. De leerkracht haalt vervolgens een lunchpakket op bij de administratie voor de leerling.     

Kerstvakantie activiteiten:  
Hallo Noorderlingen, 

De maand december is altijd een feestelijke maand en we hopen dat iedereen ervan geniet! Nog even en het is Kerstvakantie en kunnen de kinderen van Amsterdam Noord weer van alles beleven. Neem snel een kijkje en schrijf je in voor de vakantie activiteiten via www.sterrenmakers.nl. Zie de kalender met een overzicht per dag en schrijf je kind in! 

Met stadspas zijn de activiteiten geheel gratis of heel goed betaalbaar. 

Kom mee dansen, muziek maken of knutselen met "Wijsneus in de Wintertuin" in de Tolhuistuin vanaf maandag 2 januari t/m vrijdag 6 januari 10.00-12.00 uur.  
In 't Kofschip Banne gaan we in die week koken, 3D winterlandschap of een sneeuwuil maken en theelichtjes beschilderen. Ook kun je spetterende proefjes doen! Schrijf je HIER in.  
Of doe mee met het geweldige DAT! Kerstkoor op 27 december. Zie HIER meer info en geef je snel op!  
Op de Muziekschool Noord kun je weer elke dag in de 2e week van de kerstvakantie meedoen met "Winter op het Plein". Een superleuke start van de dag. Schrijf je HIER in.  
Leer kickboksen en zelfverdediging bij de NDSM Fightclub, een trainingskamp van 3 dagen begin januari. Voor jongens en meiden! Zie HIER meer informatie. 
Bekijk HIER alle sportieve activiteiten van oa SCIANDRI en Funtrax tijdens de kerstvakantie.  Zie HIER alle feestelijke, stoere, sportieve en leuke activiteiten van DOCK. Kom bijvoorbeeld naar het Winterfeest en beleef nog veel meer!  

We hopen weer veel van jullie te zien! 

Tot ziens en vergeet ons niet te volgen op Instagram, Facebook en LinkedIn. Of schrijf je in voor de Sterrenmakers Nieuwsbrief. En volg Het Kunstparadijs van Stichting Wijsneus op Instagram en Facebook

Met vriendelijke groet, 

Namens tet team, 

Doritha de Koning