Agenda, jarigen, beste ouders/verzorgers, wisseling  fruitdagen, voorstellen Intern Begeleider.

 Agenda:  

Wanneer: 

Wat: 

Wie: 

Maandag 21 t/m vrijdag 25 februari  

Voorjaarsvakantie  

Leerlingen groep 1 t/m 8 zijn vrij  

Maandag 28 februari  

Studiedag  

Leerlingen groep 1 t/m 8 zijn vrij 

 

Jarigen: 

De jarigen in de kerstvakantie en van deze week zijn: Israe 1/2C, Aiden 1/2B, Jadie 7A, Yasin 1/2A, Lulya 7A,  Shanti 7B, Vienne 7B, Ronisio 6A, Ilayna 4A, Indy 3B, Salim 8B, Asel 1/2B, Mohammed 5B, Amy 7B, Judi 4A, Tessa 5B, Demi 8A, Liv 5B, Chaimae 4A, Ayat 1/2D Safa 8A, Karim 1/2D, Catherina 8B, Davey 8A, Kayleigh 8B, Lucas 1/2D, Esra 7B, Daphne 5B, Chidimma 5A, Wael 4B, Cindy 5A en Basmala 4A. Allemaal van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag gewenst. 

Beste ouders/verzorgers: 

Allereerst nog een heel goed en gezond 2022! En wat zijn wij blij dat er een besluit is genomen en bekend werd dat de basisscholen 10 januari ' gewoon' opengaan. 

Om ervoor te zorgen dat dit ook zo veilig mogelijk voor iedereen kan, zetten wij hieronder de afspraken nog even op een rijtje: 

  • Elke groep betreedt en verlaat de school door de deur zoals eerder afgesproken. 
  • Volwassenen en leerlingen van de groepen 6,7 en 8 dragen bij het betreden van de school en het verplaatsen door de school een mondkapje. 
  • Volwassenen houden 1,5 m afstand van elkaar en leerkrachten die dit belangrijk vinden i.v.m. hun gezondheid kunnen ervoor kiezen dit ook zoveel mogelijk te doen t.o.v. leerlingen. 
  • Voor belangrijke gesprekken met ouders, maken wij vooraf een afspreek. Verder zijn veel contacten telefonisch of digitaal. Rondom de school respecteren zij de afspraken zoals voorgeschreven door de rijksoverheid. 
  • Er wordt regelmatig flink geventileerd door ramen en deuren open te zetten. De temperatuur kan daardoor binnen lager zijn dan normaal. Iedereen wordt geadviseerd een extra vest of trui bij zich, die hij/zij aan kan trekken. We dragen liever geen jas in de klas, zodat die aan kan als wij buiten spelen. 
  • Leerlingen met verkoudheidsklachten, griepverschijnselen of andere coronaklachten blijven thuis en (laten) testen zich. 
  • Het dringende advies voor leerlingen vanaf groep 6 om thuis tweemaal per week een zelftest af te nemen. Deze zelftesten zijn op school beschikbaar en worden, na aanvraag, aan de leerlingen meegegeven. Bij besmettingen overleggen wij altijd met de GGD. Zij geven aan bij hoeveel besmettingen, binnen welke tijd een klas in quarantaine moet. 

Wij proberen er zo met elkaar voor te zorgen dat het onderwijs op school zo lang mogelijk en zo goed mogelijk doorgang kan vinden. 

Voorop staat dat wij er alles aan doen om de gezondheid van onze leerkrachten en leerlingen zo goed mogelijk te beschermen. 

Zo hopen wij dat de school openblijft en alle groepen bezet zijn door een leerkracht. 

Wisseling fruitdagen: 

In verband met een andere aanlevering van het schoolfruit zal er een dag wisseling plaatsvinden. De dagen dat de leerlingen het schoolfruit krijgen aangeboden zijn vanaf volgende week: woensdag, donderdag en vrijdag. Op deze dagen hoeft u uw kind dan geen 10-uurtje mee te geven en kunnen zij genieten van het schoolfruit.   

Voorstellen Intern Begeleider:

Beste ouders en kinderen, 
Ik wil mijzelf even aan u voorstellen, mijn naam is Anouk van Gerwen en ik zal vanaf januari het stokje overnemen van Mariëlle Nieuwenhuizen als intern begeleider voor de groepen 3 t/m 6. Met een achtergrond als psycholoog en leerkracht, kijk ik er naar uit om mijn kennis en ervaring in te zetten op IKC Tuindorp. 
Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. 
U kunt mij telefonisch bereiken via het algemene nummer en per e-mail op: a.van.gerwen@askoscholen.nl

Ik hoop u allen gauw te ontmoeten! Tot dan, Anouk van Gerwen. 

Met vriendelijke groet, 

Namens het team, 

Doritha de Koning