Agenda, jarigen, schoolfruit, stand van zaken rondom Corona.

Agenda:  

Wanneer: 

Wat: 

Wie: 

Maandag 21 t/m vrijdag 25 februari  

Voorjaarsvakantie  

Leerlingen groep 1 t/m 8 zijn vrij  

Maandag 28 februari  

Studiedag  

Leerlingen groep 1 t/m 8 zijn vrij 

 

Jarigen: 

De jarigen van deze week zijn: Teme 1/2A, Jessy 6A, Kiama 6B, Shafi 8B en Puck 6A. Allemaal van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst.  

Schoolfruit: 

Deze week kunnen de leerlingen genieten van:  

Stand van zaken rondom Corona: 

Deze week is het dan helaas zo ver, ook op IKC Tuindorp heeft Corona toegeslagen!  

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen zijn er heel veel groepen en/of leerkrachten die na overleg met de GGD vanuit huis moeten werken. Daarnaast zijn er uiteraard ook collega's dusdanig geveld dat ook werken vanuit huis niet mogelijk is. 

Zo zijn twee van onze vier groepen 1-2 thuis i.v.m. de leerkracht die ziek n.a.v. Corona evenals één van de beide groepen 6. 

De groepen 4A, 5B en 7B en beide groepen 8 zijn helaas thuis i.v.m. 3 of meer besmettingen in de groep. Vanaf groep 4 wordt zoveel mogelijk online lesgegeven en hebben de ouders materiaal op kunnen halen. 

Vanaf morgen komen langzaam de eerste groepen weer terug naar school en wij hopen dat dan het ergste leed geleden is. Wij ontvangen veel vragen van ouders m.b.t. de cito toetsen, daarover kunnen wij zeggen dat de planning wordt aangepast en wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uiteindelijk iedereen kan doen wat nodig is, soms op een ander moment en soms digitaal. 

Wij begrijpen goed dat het voor u als ouder weer een enorme aanslag was om alles thuis te regelen en bedanken u voor het begrip!  

Mocht u een vraag of een tip hebben dan kunt u altijd mailen of even bellen. 

Met vriendelijke groet, 

Namens het team, 

Doritha de Koning