Agenda, jarigen, volgende week meesters en juffendag, bericht van Josta, voorjaar op het Plein, studiezalen. 

 Agenda:  

Wanneer: 

Wat: 

Wie: 

Donderdag 23 februari  

Meester en juffen dag 

Voor de leerlingen van groep 1 t/m 8  

Zaterdag 25 februari t/m zondag 5 maart  

Voorjaarsvakantie  

Leerlingen van groep 1 t/m 8 zijn vrij  

Maandag 6 maart  

Studiedag  

Leerlingen van groep 1 t/m 8 zijn vrij  

Dinsdag 14 maart  

Krakeling bezoek  

Voor de leerlingen van groep 5 en 6  

Vrijdag 24 maart  

Schoolfotograaf 

Voor de leerlingen van groep 1 t/m 8  

 

Jarigen: 

De jarigen van deze week zijn: Hailey 7A, Julia 1/2C, Shanikwa 4B, Logan 1D, Ashley 3A en Lily 8A. Allemaal van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag gewenst.  

Volgende week meesters- en juffendag! 

Zoals u eerder heeft kunnen lezen vieren wij donderdag 23 februari alle verjaardagen van de leerkrachten met als thema: ‘pyjamafeestje’. 
Wij zijn erg benieuwd of jullie je mooiste/gekste of leukste pyjama al hebben klaarliggen! 

Deze dag staat in het teken van feest. Om de dag een extra feestelijk tintje te geven mag iedere groep naar de gymzaal om leuke spellen te spelen en krijgen de kinderen een traktatie van de leerkrachten. Deze week wordt er in de klassen ook versiering gemaakt om de school voor deze dag feestelijk aan te kleden. 

Wij hebben er alvast heel veel zin in! 

Bericht van Josta: 

Afgelopen maandag, tijdens onze studiedag, was onze collega Josta aanwezig en heeft zij van ons als collega's afscheid genomen. Natuurlijk wil zij ook even tijd en aandacht geven aan het afscheid van de leerlingen en daarom is zij voor een groot deel van de dag aanwezig tijdens de meester- en juffendag. Zij gaat dan even persoonlijk langs alle groepen om de kinderen gedag te zeggen. Mocht uw kind haar nog een mooie tekening, kaartje, brief of aardigheidje willen geven, dan is daar tijd en ruimte voor! 

Voorjaar op het Plein:  

Binnenkort is de krokusvakantie. Ook ditmaal is het ons gelukt om samen met Stg. Wijsneus en Solid Ground Movement een programma te maken voor alle kinderen in Amsterdam Noord. Zie onderstaande flyer voor meer informatie.  

flyer_voorjaar_op_het_plein_15-02-2023.pdf

Studiezalen: 

Studiezalen is een plek om kinderen uit de buurt (uit groep 6, 7 en 8) te ondersteunen bij verschillende schoolse vaardigheden, zoals begrijpend lezen en rekenen, maar ook kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling van de kinderen. Wekelijks komt een groep kinderen samen in 't Kofschip (in de Banne) en in de Wiekslag (Molenwijk).  

Voor meer informatie over studiezalen kunt u een kijkje nemen op: www.studiezalen.com 

Flyer_-_Molenwijk_Donderdag_PO-2_1.pdf

Met vriendelijke groet, 

Namens het team, 

Doritha de Koning