Agenda, jarigen, school weer open!, schoolfruit, voorjaarsvakantie met aansluitende studiedag, schoolkamp groepen 6 en 7 naar de Peppelhoeve in Putten, kom in de voorjaarsvakantie naar Eye. 

 Agenda:  

Wanneer: 

Wat: 

Wie: 

Maandag 21 t/m vrijdag 25 februari  

Voorjaarsvakantie  

Leerlingen groep 1 t/m 8 zijn vrij  

Maandag 28 februari  

Studiedag  

Leerlingen groep 1 t/m 8 zijn vrij 

Maandag 7 maart t/m vrijdag 11 maart 

Oudergesprekken u ontvangt t.z.t. een uitnodiging via Parro  

Voor de ouders van de groep 1 t/m 7 

Dinsdag 1 maart  

Voorlichtingsuurtje kamp groep 6 

Voor een ouder van de leerlingen uit groep 6  

Woensdag 2 maart  

Voorlichtingsuurtje kamp groep 7 

Voor een ouder van de leerlingen uit groep 7  

 

Jarigen:   

De jarigen van vorige, deze en in de voorjaarsvakantie zijn: Adam 8A, Ivy 7A, Lucky 1/2B, Ferdaous 7B, Maehley 3B, Naomi 1/2A, Nadir 5B, Gavrel 5B, Abigail 4B, Hailey 6A, Julia 1/2C, Adam 8A, Shanikwa 3B, Ashley 3B, Ramiro 8A, Roemer 7A, Abigail 7A, Divain 1/2B en Jonny 5B. Allemaal van harte gefeliciteerd en een heel fijne verjaardag gewenst!  

 nb foto doelab 2 copy 

School weer open! 

Vanaf dinsdag 1 maart, als de school na de voorjaarsvakantie start, zijn alle corona maatregelen gestopt en bent u als ouder weer van harte welkom! Dit betekent dat ouders van kinderen in de groepen 1 t/m 4 met hun kind kunnen meelopen naar de klas en ook ouders van de kinderen van de groepen 5 t/m 8 bij speciale gelegenheden van harte welkom zijn. 

Vanuit ons team komt het verzoek om zoveel mogelijk rekening te houden met elkaar en enige afstand te bewaren. Onze school blijft een gebouw met veel krappe gangen en nauwe doorgangen en het is voor iedereen belangrijk dat wij allemaal gezond blijven en het onderwijs zoveel mogelijk onbelemmerd door uitval doorgaat. Ook de komende oudergesprekken zijn zoals we dit nu kunnen inschatten gewoon live op school! 

Schoolfruit:  

Schoolfruit voor deze week is: peer, wortel en appel.  

Hard gewerkt: 

foto nb 14 02 2022

Er is deze weken in alle groepen keihard gewerkt aan de gebruikelijke Cito M toetsen. Naast heel veel goede antwoorden, kwam er soms ook een top ‘out of the box’ idee voorbij! 

Voorjaarsvakantie met aansluitend een studiedag: 

Nog een paar dagen te gaan en dan is het tijd voor de voorjaarsvakantie. Aansluitend aan de vakantie heeft het team een studiedag. Dit betekent dat de leerlingen deze dag ook nog vrij zijn. Wij hopen dat iedereen van de vakantie geniet en we zien iedereen weer graag op dinsdag 1 maart.  

Schoolkamp groepen 6 en 7 naar de Peppelhoeve in Putten! 

Zoals u onlangs heeft kunnen lezen in de nieuwsbrief zijn wij druk bezig met de voorbereidingen van het kamp van de groepen 6 en 7. Omdat het voor beide groepen het eerst kamp is organiseren wij voor ouders een voorlichtingsuurtje. Dit is voor de groepen 6 op dinsdag 1 maart en voor de groepen 7 op woensdag 2 maart. 

De voorlichting wordt gegeven in de gymzaal en start om 14.30. Het verzoek is om met niet meer dan 1 persoon per kind te komen en kinderen kunnen hierbij niet aanwezig zijn. 

Wij hebben er reuze zin! 

Kom in de voorjaarsvakantie naar Eye!  

Alle basisschoolleerlingen in Amsterdam-Noord kunnen in de voorjaarsvakantie voor slechts € 2,50 naar een filmworkshop. Maak je eerste echte mini-film of stap in een rijdende camera! Kinderen van 3 tot en met 6 jaar zijn welkom in het Taartrovers mini-atelier, ben je 7 jaar of ouder, kom naar het Taartrovers maxi-atelier.  

Ga naar eyefilm.nl/kids en gebruik de actiecode: EyekidsNoord  

Er is beperkt plaats. Koop je ticket van tevoren online om teleurstellingen te voorkomen.  

Met vriendelijke groet, 

Namens het team, 

Doritha de Koning