Agenda, jarigen, herinnering: meesters en juffendag, naschoolse cursus Stichting Wijsneus, voorjaarsvakantie activiteiten, geoliede chaoten, vakantie met aansluitend studiedag.

Agenda:  

Wanneer: 

Wat: 

Wie: 

Zaterdag 25 februari t/m zondag 5 maart  

Voorjaarsvakantie  

Leerlingen van groep 1 t/m 8 zijn vrij  

Maandag 6 maart  

Studiedag  

Leerlingen van groep 1 t/m 8 zijn vrij  

Dinsdag 14 maart  

Krakeling bezoek  

Voor de leerlingen van groep 5 en 6  

Vrijdag 24 maart  

Schoolfotograaf 

Voor de leerlingen van groep 1 t/m 8 

 

Jarigen:  

De jarigen deze en in de week van de voorjaarsvakantie zijn: Emily 1D, Roemer 8A, Abigail 8A, Vivienne 1D, Divain 3B, Thomas 1/2B, Mary 7B en Tuana 1/2C. Allemaal van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag gewenst.  

Herinnering: Meesters-en juffendag: 

Denken jullie eraan je mooiste/leukste/gekste pyjama of onesie donderdag 23 februari aan te trekken! 

Wij kijken uit naar het feestje! 

Naschoolse cursus Stichting Wijsneus: 

In de week van 20 maart starten de naschoolse cursussen van Stichting Wijsneus. 

Voor de volgende cursussen kunnen de kinderen zich nog aanmelden:  

Bouwen met kleuters voor groep 1 en 2 op de dinsdag van 14.15 - 15.30 uur. 

Capoeira voor groep 5 en 6 op de dinsdag van 14.15 - 15.30 uur.  

Wil je meedoen? Schrijf je dan snel in via www.sterrenmakers.nl 

Voorjaarsvakantie Activiteiten!: 

Langzaamaan wordt het alweer wat lichter en breekt de zon voorzichtig door. We gaan richting het voorjaar! Over 2 weken is het dan ook Voorjaarsvakantie en vele organisaties in Noord staan alweer te popelen om met de kinderen uit Amsterdam Noord allerlei leuke activiteiten te doen tijdens de vakantie. Bekijk snel op sterrenmakers.nl wat we allemaal voor de kinderen in petto hebben. En schrijf je kind(eren) in voor de activiteiten, zodat je verzekerd bent van een plekje. Met stadspas zijn de activiteiten meestal helemaal gratis. 

Wat doe jij dit Voorjaar? 

Schrijf op de zaterdag tijdens de Voorjaarsvakantie een hit met A'dam Music School! Leer hoe je een nummer 1 hit schrijft en produceert. Klik hier om je in te schrijven. 

Ook SPIN is weer aanwezig op de speeltuinen met allerlei leuke creatieve activiteiten. 

De Muziekschool Amsterdam Noord, Wijsneus en Solid Ground Movement organiseren weer op 3 verschillende locaties dans, muziek en creatieve activiteiten. "Voorjaar op het Plein" in de Muziekschool, "Wijsneus in de Voorjaarstuin" in de Tolhuistuin en "Voorjaar in de Rietwijker". Schrijf je hier snel in! 

Kom op 3 maart meedoen met het voetbaltoernooi in de Volewijck! Zie hier meer info. 

Superveel gave activiteiten van DOCK de hele voorjaarsvakantie door. Van lasergamen tot movie nights, Pokémon tekenen, silent disco, noem maar op! Bekijk hier alles en schrijf je snel in. 

Wil je lekker sporten en bewegen? Kom dan meedoen met de Sport & Funtoer! Meer info hier . Je kunt gewoon langskomen! 

Voor het volledige overzicht van alle Voorjaarsvakantie activiteiten in Amsterdam Noord klik hier. Filter aan de linkerkant op de webpagina eventueel op locatie en datum. Of als je het op je telefoon bekijkt: scroll helemaal naar beneden voor het zien van alle vakantie activiteiten. 

We hopen weer veel van alle Amsterdam Noord kinderen te zien! 

Tot ziens en vergeet ons niet te volgen op Instagram, Facebook en LinkedIn. Of schrijf je in voor de Sterrenmakers Nieuwsbrief

Geoliede Chaoten:  

Elke studiedag, een vrije dag voor kinderen, organiseren we workshops bij Geoliede Chaoten. Kinderen werken samen met alle leeftijden door elkaar de 5 en 12 jaar.  Ze helpen elkaar en maken samen de mooiste dingen.  Iedereen op zijn tempo en zijn eigen niveau. We creëren vanuit chaos, maar met een geolied plan. Kinderen leren materialen, vaardigheden en gereedschap kennen op het gebied van creatie.  Of dit nu theater, beeldend of muzikaal is.  Schrijf jullie kinderen nu al vast in..o.v.v. naam, leeftijd, datum en school.  

Groet Maaike van de  

GEOLIEDECHAOTEN.NL 

Vakantie met aansluitend studiedag: 

Nog een paar dagen en dan is het voorjaarsvakantie. Na de vakantie zijn de leerlingen een dag extra vrij omdat de leerkrachten een studiedag hebben. Dinsdag 7 maart zien wij iedereen weer met frisse moed terug op school. Geniet van de vakantie!  

Met vriendelijke groet, 

Namens het team, 

Doritha de Koning