Agenda, jarigen, sportdag groep 3 t/m 6, schoolactiviteiten-ouderbijdrage 2022-2023, DKJL, schoolfoto's, meivakantie activiteiten.

 Agenda:  

Wanneer: 

Wat: 

Wie: 

Maandag 17 t/m woensdag 19 april 

Kamp  

Voor de leerlingen van groep 7 

Woensdag 19 t/m vrijdag 21 april 

Kamp  

Voor de leerlingen van groep 6 

Woensdag 19 en donderdag 20 april  

Eind Cito   

Voor de leerlingen van groep 8  

Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei  

Meivakantie  

Leerlingen groep 1 t/m 8 zijn vrij  

Woensdag 10 mei  

Sportdag  

Voor de leerlingen van groep 1 en 2  

Dinsdag 16 mei  

Ouderbijeenkomst oriënterend gesprek VO  

Voor de ouders van de leerlingen van groep 7  

Dinsdag 16 mei  

Schoolreisje  

Voor de leerlingen van groep 1 en 2  

Woensdag 17 mei  

Schoolreisje  

Voor de leerlingen van groep 5  

Donderdag 18 en vrijdag 19 mei  

Hemelvaart  

De leerlingen van groep 1 t/m 8 zijn vrij  

Dinsdag 23 mei  

ASKO-sportdag  

Voor de leerlingen van groep 8  

Donderdag 25 mei  

Sportdag “De Spelen” in het Olympisch stadion 

Voor de leerlingen van groep 3 t/m 6  

Maandag 5 t/m woensdag 7 juni  

Kamp Texel 

Voor de leerlingen van groep 8  

Woensdag 14 juni  

Schoolreisje  

Voor de leerlingen van groep 3 en 4  

Jarigen: 

De jarigen van deze week zijn: Naleyah 1/2D, Elise 4B, Naoufel 1/2B, Antony 1/2A, Roxy 7B, Janan 8B, Manessa 5B, Alondra 1/2A, Coco 3A en Youssef 1/2B. Allemaal van harte gefeliciteerd en een hele fijne en mooie dag toegewenst!  

Sportdag groep 3 t/m 6: 
Beste ouders en/of verzorgers, 

Dit jaar wordt er door de gemeente Amsterdam een sportdag georganiseerd in het Olympisch stadion op 25 mei. De sportdag heet "De Spelen''. Wij nemen deel aan deze sportdag met de groepen 3 t/m 6. 

Aan het begin van het schooljaar hebben we ook aan deze sportdag deelgenomen met de groepen 7 en 8. De leerlingen kregen niet alledaagse sporten aangeboden. U moet hierbij denken BMX, freerunnen en pijl en boogschieten. De leerlingen waren erg enthousiast.  

De sportdag voor de leerlingen van groep 1 en 2 vindt plaats op woensdag 10 mei. 

Deze sportdag zal zoals gewoonlijk plaatsvinden op Sportpark de Meteoor.  

Zo is elke groep ook dit jaar weer sportief bezig!  

Ik hoop u zo voldoende geïnformeerd te hebben en anders kunt u ons altijd mailen. 

r.van.beekhoven@askoscholen.nl  

b.de.zeeuw@askoscholen.nl 

Schoolactiviteiten-ouderbijdrage 2022-2023:  

Beste ouders, verzorgers,  

Na de meivakantie staan er een aantal schoolreisje, kamp groep 8, sportdagen en richting het eind van het schooljaar nog andere activiteiten in de planning. Daarom bij deze een herinnering mocht de betaling aan uw aandacht ontsnapt zijn.  

De schoolactiviteiten-ouderbijdrage voor schooljaar 2022-2023 is voor de leerlingen van groep 1 t/m 5 € 55,- per leerling (inclusief het ééndaags schoolreisje).  

De schoolactiviteiten-ouderbijdrage voor de leerlingen van groep 8 is € 140,- per leerling (inclusief het meerdaags schoolkamp).   

Heeft u nog een betaling openstaan dan vragen wij u het bedrag z.s.m. over te maken op: NL86INGB0668344865 t.n.v. IKC Tuindorp. Vermeld bij de betaling de naam en groep van uw kind.    

Betaald u met een Stadspas? Dan geldt het volgende.  

Voor de bijdrage van groep 1 t/m 5 laat u de stadspas scannen bij de administratie op de maandag, dinsdag of woensdag. Hiermee is het volledige bedrag van € 55,- betaald.  

Voor groep 8 laat u ook de Stadspas scannen maar daarnaast dient u voor het schoolkamp een bedrag van € 85,- bij te betalen.  

Mocht u nog vragen hebben over een betaling dan kunt u deze persoonlijk bij de balie of via de mail stellen aan: a.vredevoort@askoscholen.nl 

DKJL: 

Hallo ik ben Siraj ik was de debat held van dit jaar. Ik heb de eerste prijs gewonnen van de halve finale en ik ben door naar de finale. Het leuke was dat ik heb gewonnen. Het minder leuke was dat dat meisje zij dat ik niet zou winnen. Ik had ook handtekeningen gekregen van Pascal, de man van at5 en de vrouw van het Eurovisie Songfestival de sterren hemel. 25 mei ga ik naar de finale. Maar het spannendste was de verkiezing. Iedereen zat te trommelen op hun benen. Maar toen, de winnaar is Siraj, hij is de winnaar hij gaat door naar de finale. Ik kreeg een mooie prijs, een bloem en een medaille die van goud was. Dat was heel leuk. Er waren ook moeilijke kinderen. Er waren leuke vragen, leuke kinderen en ze waren lief en hadden goeie argumenten. En het was moeilijk. Maar door mijn zelfvertrouwen haal ik het. 

Jiraj groep 7B 

Schoolfoto’s:  

De inlogkaarten van de schoolfoto’s zijn binnen en worden morgen aan de leerlingen meegegeven. Zijn er ook broer/zus foto’s gemaakt dan ontvangt u een extra inlogkaart. U logt thuis in met de inloggegevens op de site van Foto Koch. Plaatst eventueel een bestelling en rekent af. U kunt eventueel de inloggegevens door sturen naar familie zodat zij zelf een bestelling kunnen plaatsen op de site. Foto Koch biedt u een gratis groepsfoto! En met gratis bedoelen zij ook gratis. Er hoeft dus geen pakket besteld te worden. Ouders die binnen 10 dagen inloggen, ontvangen een gratis groepsfoto, onafhankelijk of ze een bestelling plaatsen of niet. Inloggen en gratis groepsfoto bestellen is voldoende. Heeft u vragen neem dan gerust contact op met foto Koch via info@fotokoch.nl of 035-5384114   

Meivakantie Activiteiten!  

De zomertijd is ingegaan en we gaan eindelijk echt richting de zomer! Hopelijk kunnen we tijdens de meivakantie genieten van wat mooie en zonnige dagen. Eind deze week begint de Meivakantie al voor de meeste scholen en we staan alweer te popelen om met de kinderen en jongeren uit Amsterdam Noord van alles leuks te beleven. Bekijk snel op sterrenmakers.nl wat we allemaal voor de kinderen in petto hebben. En schrijf je kind(eren) in voor de activiteiten, zodat je verzekerd bent van een plekje. Met stadspas zijn de activiteiten meestal helemaal gratis

Wat doe jij deze Meivakantie? 

In de Tolhuistuin gaat Stichting Wijsneus mooie beeldende kunstwerkjes maken met de kinderen tijdens de Meivakantie. De activiteiten zijn van 1 t/m 4 mei voor kinderen van 4-10 jaar. Schrijf je in voor Tasjes bedrukken, Stop Motion film maken, Huisjes kleien, Bloempotjes schilderen en Vlinders en vogels in glazen doosjes maken. In de PEXPO op de Van der Pekstraat kun je op 5 mei meedoen met je droomuis kleien voor het goede doel. Kom je meedoen? Schrijf je dan snel in! 

DOCK, Sciandri, Funtrax en Elance Academy organiseren samen op 1 mei een groot Meiden event in de Sporthal Elzenhagen voor meiden van 12-18 jaar. Meer informatie vind je HIER. Kom langs en doe mee! 

En verder organiseert DOCK nog veel meer leuke activiteiten bij de Valk Talent Factory voor jongeren van 12-18 jaar. Schrijf je in voor het Voetbaltoernooi, T shirts bedrukken, Filmavond, Spelletjes middag, Karaoke en Kickboksen

Voor kinderen is er ook weer van alles te beleven op de speeltuinen in Amsterdam Noord. Zie hier het programma van Stichting SPIN. 

Voor het volledige overzicht van alle Meivakantie activiteiten in Amsterdam Noord klik hier. Filter aan de linkerkant op de webpagina eventueel op locatie en datum of klik op de knoppen bovenaan de pagina. Als je de website op je telefoon bekijkt: Scroll naar beneden voor het zien van alle vakantie activiteiten. 

We hopen weer veel van alle Amsterdam Noord kinderen te zien! 

Tot ziens en vergeet ons niet te volgen op Instagram, Facebook en LinkedIn. Of schrijf je in voor de Sterrenmakers Nieuwsbrief

Met vriendelijke groet,  

Namens het team, 

Doritha de Koning