Agenda, jarigen, sportdagen, schoolfoto's, 100 jaar Tuindorp, afspraken rondom de gym, schoolreisje groepen 1-2 op 24 mei.

 Agenda:  

Wanneer: 

Wat: 

Wie: 

Dinsdag 17 mei  

Theoretisch Verkeersexamen  

Voor leerlingen groep 7  

Woensdag 18 mei 

Sportdag  

Voor leerlingen van groep 1 t/m 4 

Donderdag 19 mei  

Sportdag  

Voor leerlingen van groep 5 t/m 8  

Dinsdag 24 mei  

Schoolreisje de Goudvis 

Voor de leerlingen van groep 1 en 2 

Donderdag 26 en vrijdag 27 mei  

Hemelvaart  

Leerlingen groep 1 t/m 8 zijn vrij 

Maandag 30 mei t/m woensdag 1 juni  

Kamp  

Voor leerlingen van groep 8 

Vrijdag 3 juni  

Schoolreisje Linnaeushof  

Voor de leerlingen van groep 3 en 4  

Woensdag 15 t/m vrijdag 17 juni 

Studiedagen team  

Leerlingen groep 1 t/m 8 zijn vrij  

Donderdag 30 juni  

Schoolreisje Drievliet  

Voor de leerlingen van groep 5  

 

Jarigen:  

In de meivakantie en deze week zijn jarig: Yadiel 1/2C, Hailey 7B, Ilyad 1/2C, Jad 1/2B, Ecrin 7A, Jeanny 1/2C, Efsa 8A, Erva 8B, Alina 5A, Dion 4B, Mirthe 1/2C, Jherin 7A, Juulsy 1/2D, Femma 1/2A, Pedro 3B, Jacely 7B, Daley 8A, Betsy 4A, Elise 3B, Yasmine 4A, Gamely 1/2C.  Allemaal van harte gefeliciteerd en alsnog een mooie dag gewenst.  

Sportdagen: 

Woensdag 18 en donderdag 19 mei is het tijd voor onze jaarlijkse sportdag.  

De groepen 1 t/m 4 zullen op woensdag allerlei leuke activiteiten gaan doen. De groepen 5 t/m 8 zijn op donderdag aan de beurt. De leerlingen worden op de gewone tijd op school verwacht. De sportdagen starten om 9:00 uur en eindigen om 12:00 uur. De leerlingen gaan daarna met de groepsleerkracht naar school waar zij verder zullen gaan met het reguliere programma. De schooldag duurt gewoon tot 14:15 uur.  

Wilt u uw kind zelf een flesje water meegeven om deze te kunnen vullen? Als de zon zich laat zien is zonnebrand ook van belang. De school zorgt voor een stukje fruit maar wellicht wilt u uw kind iets extra’s te eten meegeven voor de sportdag. Tijdens de sportdag is een pauze moment waarop uw kind iets kan eten. 

Met sportieve groet, 

Ron van Beekhoven en Branko de Zeeuw 

Schoolfoto’s:  

De inlogkaarten van de schoolfoto’s zijn binnen en worden morgen aan de leerlingen meegegeven. Zijn er ook broer/zus foto’s gemaakt dan ontvangt u een extra inlogkaart. U logt thuis in met de inloggegevens op de site van Foto Koch. Plaatst eventueel een bestelling en rekent af. U kunt eventueel de inloggegevens door sturen naar familie zodat zij zelf een bestelling kunnen plaatsen op de site. Foto Koch biedt u een gratis groepsfoto! En met gratis bedoelen zij ook gratis. Er hoeft dus geen pakket besteld te worden. Ouders die binnen 10 dagen inloggen, ontvangen een gratis groepsfoto, onafhankelijk of ze een bestelling plaatsen of niet. Inloggen en gratis groepsfoto bestellen is voldoende. Heeft u vragen neem dan gerust contact op met foto Koch via info@fotokoch.nl of 035-5384114   

100 jaar Tuindorp:  

In het kader van 100 jaar Tuindorp is ervoor de jeugd een speurtocht georganiseerd. 

De kinderen kunnen zich nog steeds inschrijven. 

Zie onderstaande foto: 

foto nb 10 05 2022 copy

Afspraken rondom de gym: 

Hieronder staan nog even alle afspraken m.b.t. de gymlessen op een rijtje: 

Kleding: Tijdens de gymles dragen de kinderen sportkleding: een sportbroek, sportshirt en stevige gymschoenen. Als de gymkleding is vergeten, gymt een kind niet mee. In verband met hygiëne wordt er geen kleding van andere kinderen geleend. 

Blessure: Is een kind geblesseerd of kan het om een andere reden echt niet aan de gymles deelnemen, dan ontvangt de leerkracht een briefje/berichtje of melding van ouders/verzorgers of het wordt mondeling door de ouders/verzorgers bij de leerkracht gemeld. Een geblesseerde leerling blijft bij de leerkracht in de klas. Bij een langdurige blessure mag een kind kijken en/of helpen, om het kind betrokken te houden bij gym. 

Gym en (top)sport/wedstrijden: Wanneer een kind buiten school om topsport bedrijft, kan dit soms consequenties hebben voor deelname aan de gymles. Wanneer dit het geval is, is overleg met de directie noodzakelijk. 

Sieraden en veiligheid: Om de gymles zo veilig mogelijk te laten verlopen, worden er geen sieraden gedragen. Een armband of ring kan immers gemakkelijk ergens achter blijven haken met akelige gevolgen. Oorbellen (hangers en ringetjes) gaan altijd uit. Oorknopjes mogen blijven zitten. Sommige kinderen dragen armbandjes die niet af kunnen omdat ze vastgeknoopt zijn. Deze moeten toch af (bij uitzondering afgeplakt met sporttape door het kind zelf). 

Het advies aan ouders/verzorgers is om geen sieraden te laten dragen op de dagen dat er gym is. Bij verlies of kwijtraken is de school niet verantwoordelijk.  

Haar en kapsels: Lange haren worden vastgebonden met een elastiekje. Bij half lang haar wordt een deel van het haar vastgebonden of een sporthaarbandje gedragen. 

Kleedkamer: De kinderen kleden zich om in de kleedkamer. Wanneer men klaar is, komen de leerlingen in de gang komen zitten en zijn rustig. De kinderen kleding zich in hun eigen kleedkamer aan de afgesproken kant om zodat de kleding van één groep bij elkaar ligt. De leerkrachten kunnen ten alle tijden indien nodig de kleedkamer betreden. Vooraf kloppen zij op de deur.  

Deodorant: Het is goed om je na de gymles even op te frissen. Gebruik dan een deodorant in de vorm van een roller of stick. Deodorant in spuitvorm is ten strengste verboden. 

Schoolreisje groepen 1-2 op 24 mei: 

Dinsdag 24 gaan de groepen 1 en 2 op schoolreisje naar Attractiepark de Goudvis in Sint Maartenszee (www.degoudvis.nl) De kinderen zijn om de gewone tijd 8.30 in de klas. U kunt buiten bij de bus op ons wachten om ons uit te zwaaien. We vertrekken om 8.45 uur en zijn rond 15.45 uur weer terug op school. De kinderen en de begeleiders krijgen deze dag patat, drinken en een ijsje. Juf Inge zal aanspreekpunt zijn en er rijdt 1 begeleider met een auto mee in verband met onvoorziene calamiteiten. We gaan ervan uit dat alle kinderen die 4 jaar zijn meegaan op schoolreisje. Voordat we op schoolreisje gaan krijgt u nog informatie over wat uw kind mee mag nemen. Wij zijn superblij dat na 2 jaar corona en geen schoolreisjes we weer met alle kinderen op pad kunnen en gaan er een TOPdag van maken! 

Met vriendelijke groet, 

Namens het team, 

Doritha de Koning