Agenda, jarigen, informatiebijeenkomst groep 7, eindfeest!, speciale aandacht voor onze collega Hanneke!, concert Puur Natuur Tuin.

Agenda:  

Wanneer: 

Wat: 

Wie: 

Woensdag 14 juni  

Schoolreisje  

Voor de leerlingen van groep 3 en 4 

Dinsdag 27 juni  

Verkeersexamen  

Voor de leerlingen van groep 7  

Woensdag 28 juni  

Eindfeest  

Voor leerlingen groep 1 t/m 8  

Donderdag 29 en vrijdag 30 juni  

Studiedagen team 

Leerlingen groep 1 t/m 8 zijn vrij  

Maandag 3 juli t/m vrijdag 7 juli  

Oudergesprekken uitnodiging via Parro volgt  

Voor ouders van groep 1 t/m 7  

Maandag 17 juli  

Musical  

Voor de ouders en leerlingen van groep 8 

Dinsdag 18 juli  

Musical  

Voor de ouders en leerlingen van groep 8  

Vrijdag 21 juli t/m zondag 3 september  

Zomervakantie  

Alle leerlingen van groep 1 t/m 8 zijn vrij  

 

Jarigen: 

De jarigen van vorige en deze week zijn: Dina 1/2D, Saif 1/2D, Nena 8A, Jayden 8B, Esmeralda 6B, Daleysia 3B, Safia 4A, Hailey 3A, Majed 7A, Arthur 1/2D, Mayson 3A, Melody 5B, Aya 4B, Iman 4A, Noah 3A, Lenne 1/2B, Eva 8B, Gaby 8A en Dani 1/2B. Allemaal van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag gewenst.  

Informatiebijeenkomst groep 7  

Beste ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 7. Op dinsdag 16 mei stond een informatiebijeenkomst gepland over de overstap van de basisschool naar het voorgezet onderwijs. Deze bijeenkomst is afgelast omdat de verwachte opkomst te laag was. We willen deze informatie toch graag met jullie delen en daarvoor hebben we een nieuwe datum geprikt: vrijdag 16 juni van 14:30 uur tot 16:00 uur. Doelen van deze informatiebijeenkomst:  

  • U bent op de hoogte van de veranderingen in de procedure. Er komt geen voorlopig advies meer in groep 7; in plaats daarvan komt er een doorstroomperspectief.  
  • U weet wat u kunt verwachten van het gesprek aan het einde van groep 7. 
  • U weet hoe een doorstroomperspectief tot stand komt.  
  • U bent op de hoogte van allerlei belangrijke data in de overstap van basisschool naar voorgezet onderwijs.   

Wij hopen zoveel mogelijk ouders te mogen ontvangen op vrijdag 16 juni. De leerkrachten hebben u inmiddels uitgenodigd. Geeft u alstublieft aan of u aanwezig zult zijn.  

Met vriendelijke groet, 

Petra van Urk, 

Teamleider Bovenbouw 

Eindfeest!   

Op woensdag 28 juni vieren wij het EINDFEEST om dit schooljaar af te sluiten. De schooldag is gewoon van 8.30 tot 14.15 uur. Het feest voor en door de kinderen is net als vorig jaar gedurende de dag. Uw kind mag deze dag feestelijk gekleed komen. Als het warm weer is, denkt u dan aan zonnebrand, een flesje water, petje, zonnebril etc.? 

Alle ouders zijn uitgenodigd vanaf 14:30 uur. Er staan hapjes, drankjes en leuke spellen klaar en het is voor iedereen kosteloos! Zorg dat u op tijd bent, want meester Kay zal het eindfeest spetterend openen middels een muzikaal optreden samen met groep 8.   

De leerlingen van het DoeLab werken op dit moment aan het thema Ondernemerschap. Zij hebben allemaal een plan gemaakt en een activiteit ontwikkeld. Daaruit voortvloeit dat zij tijdens het Eindfeest zaken organiseren of iets verkopen waarvoor wel een klein bedrag wordt gevraagd. Zorgt u dus voor wat kleingeld? 

We zien er naar uit om gezamenlijk het jaar met elkaar af te sluiten. U bent er toch ook bij? 

Speciale aandacht voor onze collega Hanneke! 

Onze collega Hanneke rondt dit schooljaar haar carrière als leerkracht en IB’er na 46 jaar af! Vanaf komend schooljaar gaat zij samen met haar man Michael genieten van haar welverdiende pensioen en hopen zij samen een paar prachtige reizen te maken. 

Hier willen wij natuurlijk even feestelijk bij stilstaan en daarom zetten alle kinderen haar op 28 juni in de loop van de dag, in het zonnetje. Wilt u als ouder of wellicht als oud-leerling haar nog even gedag zeggen en bedanken? Dan bent u de hele dag welkom en staat er een kopje koffie of thee voor u klaar! 

Concert Puur Natuur Tuin:  

Op zondag 18 juni verzorgt Ensemble So What een gratis concert in de Puur Natuur Tuin, tegenover IKC Tuindorp. Er zijn ook inloopactiviteiten, zoals muziekinstrumenten maken met natuurlijke materialen. Geschikt voor kinderen van 1 tot 99. Zie onderstaande flyer.  

7_juni_2023_puur_natuur_concert_digiflyer.pdf

Met vriendelijke groet, 

Namens het team, 

Doritha de Koning