Agenda, jarigen, IPC binnen het thema vakantie, eindfeest, oudergesprek/evaluatiegesprek, formatie schooljaar 2023-2024, beste kinderen en ouders van IKC Tuindorp, mogelijkheid aanvragen maaltijdbonnen.

Agenda:  

Wanneer: 

Wat: 

Wie: 

Maandag 3 juli t/m vrijdag 7 juli  

Oudergesprekken u heeft een uitnodiging via Parro ontvangen  

Voor de ouders van groep 1 t/m 7  

Woensdag 5 juli  

Sportdag  

Voor de leerlingen van groep 5 en 6 

Maandag 17 juli  

Musical 8A 

Voor de ouders en leerlingen van groep 8A 

Dinsdag 18 juli  

Musical 8B 

Voor de ouders en leerlingen van groep 8B  

Woensdag 19 juli  

Uitzwaaien groep 8 om 14.00 uur  

Voor de ouders van groep 8  

Vrijdag 21 juli t/m zondag 3 september  

Zomervakantie  

Alle leerlingen van groep 1 t/m 8 zijn vrij 

 

Jarigen: 

De jarigen van deze week zijn: Renal 1/2D, Julian 7B, Destiny 4B, May-Linn 7A, Curtis 6A, Danni 5A, Dey 1/2A, Selen 5B, Heavenley 4B, Neveah 3B, Liam 3B, Jimairo 8B, Ayla 3B, Demi 7A, Rizky 5A en Avighna 3B. Allemaal van harte gefeliciteerd en een hele fijne en gezellige verjaardag gewenst.  

IPC binnen het thema vakantie:  

De afgelopen twee weken zijn we binnen het thema vakantie van alles aan het leren over de bezienswaardigheden in andere landen. En dan vooral over de Wereldwonderen. We hebben een lange tekst die we in stukjes lezen. De oude Wereldwonderen, de nieuwen en we sluiten volgende week af met het Werelderfgoed en de bezienswaardigheden in Nederland. We leerden een atlas te gebruiken en zochten de Wereldwonderen op Google earth op. We liepen door het Colosseum, in India bezochten ze de Taj Mahal en we namen een kijkje in de piramiden. Wat waren ze enthousiast. 

nb 5 7 23 1 nb 5 7 23 2 nb 5 7 23
 

Eindfeest! 

Afgelopen woensdag was het jaarlijkse eindfeest van IKC Tuindorp. Dit jaarlijkse feest voor onze leerlingen en na 14.30 voor onze ouders was ook dit jaar een groot succes. Helaas kwamen wij er te laat achter dat ons Eindfeest samenviel met het offerfeest, een belangrijk feest voor een grote groep ouders en kinderen van IKC Tuindorp, hiervoor ons excuus. In de planning voor komend schooljaar zullen wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met allerlei data die voor bepaalde groepen leerlingen van ons IKC belangrijk zijn. Om vergissingen te voorkomen, kijken er ouders even met ons mee. 

De ouders van de ouderraad die ons geholpen hebben dit feest voor iedereen mogelijk te maken, willen wij op deze plek even in het zonnetje zetten: BEDANKT! 

Oudergesprek/ Evaluatiegesprek: 

Deze week start de derde ronde oudergesprekken van schooljaar 2022-2023. In dit gesprek kijkt u (samen met uw kind, groepen 4 t/m 7) en de leerkracht terug op het jaar en de doelen en wensen die u samen besproken heeft tijdens het startgesprek aan het begin van dit schooljaar. Ook is er tijd om vast vooruit te kijken naar het nieuwe schooljaar, wat wil de leerling daar (verder) ontwikkelen en wat is belangrijk dat de leerkracht van de leerling weet. Wij wensen iedereen een prettig gesprek! 

Formatie schooljaar 2023-2024 

Beste ouders/verzorgers, 

Hieronder vindt u de groepsverdeling voor komend schooljaar. Het duurde dit jaar extra lang voordat wij u duidelijkheid over de formatie konden geven en ook op dit moment zijn er nog een aantal zaken onder voorbehoud. Voor veel groepen staan 'oude bekenden' en hier en daar vindt u een nieuwe naam of een kleine verschuiving. Dat wat opvalt licht ik toe: 

  • U mist Chanien Louizoon, zij gaat na 13 jaar IKC Tuindorp verlaten. Wij zullen haar erg missen en wensen haar natuurlijk heel veel succes. Daarnaast vindt u de naam van Hanneke Plaizier natuurlijk niet terug, zij is zoals bekend vanaf 01-09-2023 met pensioen. 
  • De nieuwe namen zijn: Lidi Horst in groep 1-2A, zij loopt al een tijdje mee en start komend schooljaar met de zij-instroom opleiding. Tamar Davids in groep 3 en Noëlle Schilder in groep 3, beiden zijn in de loop van dit schooljaar bij ons gestart en zullen komend schooljaar ook met de zij-instroom opleiding starten. Thijs van Oosten, hij geeft naast Ron van Beekhoven 2 dagen gymnastiek en vervangt Branko de Zeeuw. 
  • In de formatie ziet u ook wat verschuivingen; Michelle Tas is naast Anouk van Gerwen onze nieuwe IB’er en Florence Vollenbregt zal als alles naar wens verloopt na haar verlof de plusklas starten. Er is een vacature op de plek van de conciërge. 

Groepsverdeling 2023-2024 

Groep 

Maandag 

Dinsdag 

Woensdag 

Donderdag 

Vrijdag 

1/2A 

Inge 

Inge 

Inge 

Inge/Lidi 

Lidi 

1/2B 

Melanie 

Esmee 

Esmee 

Melanie 

Melanie 

1/2C 

Danielle 

Danielle 

Danielle 

Melissa 

Melissa 

1/2D 

Mischa 

Mischa 

Dorien 

Dorien 

Dorien/Mischa 

3A 

Tamar 

Tamar 

Bas 

Bas 

Bas 

3B 

Renée 

Noëlle 

Noëlle 

Noëlle 

Renée 

4A 

Monique 

Monique 

Monique 

Monique 

Monique 

4B 

Ratna 

Ratna 

Ratna 

Stephanie 

Stephanie 

5A 

Heidi 

Heidi 

Heidi 

Heidi 

Heidi 

5B 

Bas 

Maaike 

Maaike 

Maaike 

Maaike 

6A 

Elise 

Elise 

Elise 

Elise 

Elise 

6B 

Tineke 

Tineke 

Tineke 

Marlous 

Marlous 

7A 

Thomas 

Thomas 

Thomas 

Thomas  

Thomas  

7B 

Mindy 

Wendy 

Wendy 

Wendy 

Mindy 

8A 

Hanan 

Hanan 

Hanan 

Hanan 

Hanan 

8B 

Barry 

Mindy 

Barry 

Barry 

Barry 

Gym 

Ron 

Thijs 

Ron 

 

Thijs 

Directie 

Doritha 

Doritha 

Doritha 

Doritha 

Doritha 

Adjunct Directeur en teamleider  

gr 1 t/m 4 

 

Ineke 

Ineke 

Ineke 

 

Teamleider  

gr 5 t/m 8  

 

Petra 

 

Petra 

Petra  

Rekenspecialist 

   

Stephanie 

   

Taalspecialist 

     

Tineke 

 

ICT specialist 

   

Marlous 

   

NT2 

Esmee 

     

Esmee 

Coaching groepen 3 

Wilma 

   

Wilma 

Wilma 

IB 1-2A, 1-2D, 3 t/m 8A groepen   

Michelle 

   

Michelle 

Michelle  

IB 1-2B, 1-2C en gr 3 t/m 8B groepen  

Anouk 

Anouk 

 

Anouk 

Anouk 

Ondersteuning 

Nathan 

Nathan 

Nathan 

Nathan 

Nathan 

   

Sophie T 

   

Sophie T 

     

Melissa 

   

Management-assistent 

Anja 

Anja 

Anja 

   

Conciërge 

vacature 

vacature 

vacature 

vacature 

vacature 

Doelab 

     

Doelab docent 

Doelab docent 

Plusklas vanaf november  

   

Florence 

Florence 

   

 

Beste kinderen en ouders van IKC Tuindorp, 

Al ruim 13 jaar loop ik rond op IKC Tuindorp en deze plek is inmiddels mijn tweede thuis geworden. Juist daarom vind ik het erg moeilijk om dit stukje te schrijven. Ik heb namelijk besloten om na de vakantie op een andere school aan de slag te gaan. De school waar ik ga werken ligt in dezelfde regio als mijn huis waardoor de vakanties van mijn zoon tegelijk vallen met die van mij.  

Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen en de fijne tijd op deze fantastische school. Ik kijk terug op een periode waarin ik zelf een hoop heb geleerd, maar ook een hoop heb mogen leren aan de kinderen. Deze school heeft een speciaal plekje in mijn hart en de laatste weken zal ik dan ook extra genieten (en het stiekem ook een beetje moeilijk hebben met het naderende afscheid).  

Veel liefs Chanien 

Mogelijkheid aanvragen maaltijdbonnen: 

Ons IKC Tuindorp is geregistreerd voor het Programma Schoolmaaltijden. Wij hebben gekozen voor de optie waarbij ouders/verzorgers een boodschappenkaart kunnen ontvangen. De uitvoering hiervan is in handen van het Rode Kruis. 
De boodschappenkaarten zijn bedoeld voor ouders/verzorgers die moeite hebben om hun kind(eren) voldoende (gezond) eten te geven. Alle ouders/verzorgers van kinderen van ons IKC ontvangen deze informatie over het programma. De ouders/verzorgers die hulp goed kunnen gebruiken, kunnen zich vervolgens registreren. In het registratieformulier wordt een aantal vragen gesteld over hun persoonlijke situatie op basis waarvan wordt bepaald of de ouders in aanmerking komen voor deelname. 

Hieronder vindt u de link en uitgebreide informatie in 4 verschillende talen; Nederlands, Engels, Turks en Arabisch. Mocht u vragen hebben, loop dan even bij ons langs.

NL_-_Bijlage_1_-_registratie_Ouders.pdf

NL_-_Bijlage_2_-_Infographic_ouders.pdf

EN_-_Bijlage_1_-_registratie_Ouders.pdf

EN_-_Bijlage_2_-_Infographic_ouders.pdf

TR_-_Bijlage_1_-_registratie_Ouders.pdf 

TR_-_Bijlage_2_-_Infographic_ouders.pdf

AR_-_Bijlage_1_-_registratie_Ouders.pdf

AR_-_Bijlage_2_-_Infographic_ouders.pdf

 

Met vriendelijke groet, 

Namens het team, 

Doritha de Koning.