Agenda, jarigen, bericht van Ineke, ouderbijdrage-schoolactiviteiten 2022-2023, muziekles IKC Tuindorp, het nieuwe kinderkoor 'Toontje Noord'gaat van start!

Agenda:  

Wanneer: 

Wat: 

Wie: 

Maandag 26 t/m vrijdag 30 september  

Startgesprekken u heeft een uitnodiging via Parro ontvangen  

Ouders van groep 1 t/m 7 

Woensdag 28 september 

Informatieavond 

Ouders van de groep 8 

Woensdag 5 oktober  

Bezoek Artis  

Leerlingen groep 1 en 2  

Woensdag 5 oktober  

Olympische Sportdag in Olympisch Stadion  

Leerlingen groepen 7 en 8  

Dinsdag 4 oktober  

Bezoek Tropenmuseum 

Leerlingen groep 3A en 3B 

Woensdag 5 oktober  

Bezoek Tropenmuseum  

Leerlingen groep 4A en 4B  

Donderdag 6 oktober  

Bezoek Tropenmuseum 

Leerlingen groep 5A en 5B  

Maandag 10 oktober  

Bezoek Tropenmuseum  

Leerlingen groep 6A en 6B  

Dinsdag 11 oktober  

Bezoek Tropenmuseum  

Leerlingen groep 7A en 7B  

Woensdag 12 oktober  

Bezoek Tropenmuseum  

Leerlingen groep 8A en 8B  

Woensdag 12 oktober  

Informatieavond Mediawegwijs  

Ouders van groep 1 t/m 8  

Maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober  

Herfstvakantie  

Leerlingen groep 1 t/m 8 zijn vrij 

Maandag 24 oktober  

Studiedag  

Leerlingen groep 1 t/m 8 zijn vrij 

Jarigen: 

De jarigen van deze week zijn:  Joah 3B, Jessy 5A, Ziad 8A, Amira 6B en Cas 6A. Allemaal van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag gewenst.  

Bericht van Ineke:  

Lieve Kinderen en Beste ouders, 

Zoals u, enige tijd geleden, heeft kunnen lezen in de nieuwsbrief ben ik al enige tijd niet op school aanwezig. Eind mei is er bij mij borstkanker geconstateerd. Voor mij en mijn gezin een enorme schok. En een sneltrein waar ik in ben gestapt, vol met onderzoeken en behandelingen die er flink hebben ingehakt. 

Hoe gaat het nu? 

Afgelopen dinsdag heb ik mijn elfde chemokuur gekregen en heb ik er nog vijf te gaan, elke dinsdag tot 25 oktober. Eind oktober zal er gekeken gaan worden welke operatie er zal volgen om de kanker uit mijn borst en oksel te halen. Na de operatie zal er nog een periode van bestralingen volgen. Nog een flinke weg te gaan dus wel met de focus om weer beter te worden. 

Ik wil u enorm bedanken voor alle lieve kaartjes die ik van u heb ontvangen, het heeft mij enorm goed gedaan dit te ontvangen. 

Alle liefs, 

Ineke  

Ouderbijdrage-schoolactiviteiten 2022-2023  

Zoals in een eerdere nieuwsbrief is aangekondigd hierbij meer informatie over de ouderbijdrage-schoolactiviteiten 2022-2023.  

De ouderbijdrage voor schooljaar 2022-2023 is voor de leerlingen van groep 1 t/m 5 € 55,- per leerling (inclusief het ééndaags schoolreisje).  

De ouderbijdrage voor de leerlingen van groep 6 t/m 8 is € 140,- per leerling (inclusief het meerdaags schoolkamp).  

Wat betalen wij o.a. vanuit deze ouderbijdrage?  

  • Voorstellingen of excursie binnen een thema (b.v. Artisbezoek of Tropenmuseum) 
  • Bijzondere feestdagen (Sint, Kerst, Pasen etc) 
  • Sportdagen 
  • Afscheid groepen 8 
  • Schoolreisjes en schoolkamp  
  • Eindfeest  

U kunt op de volgende manier de betaling voldoen.  

Heeft u een automatische incasso afgegeven dan hoeft u niets te doen. Het bedrag zal dan in 2 termijnen worden afgeschreven. Een termijn op 3 oktober en het tweede termijn op 2 januari.   

De ouders die geen incasso hebben afgeven vragen wij het bedrag over te maken op rekeningnummer: NL86INGB0668344865 t.n.v. ASKO inz IKC Tuindorp. Vermeld bij de betaling de naam en groep van uw kind. 

Betaald u met een Stadspas? Dan geldt het volgende.  

Voor de bijdrage van groep 1 t/m 5 laat u de stadspas scannen bij de administratie op de maandag, dinsdag of woensdag. Hiermee is het volledige bedrag van € 55,- betaald.  

Voor de groepen 6 t/m 8 laat u ook de Stadspas scannen maar daarnaast dient u voor het schoolkamp een bedrag van € 85,- bij te betalen. Dit bedrag kunt betalen uit de scholierenvergoeding die u wel zelf dient aan te vragen bij de gemeente. Indien u dit bedrag niet in een keer kunt betalen dan mag dit ook in termijnen. Geeft u dit dan wel bij mij door?  

U vindt alle regelingen, voorwaarden en het aanvraagformulier op de website: www.amsterdam.nl/pakjekans

Zoals u in de agenda kunt zien staan zijn de eerste uitjes al gepland. Wij hopen dan ook de betalingen spoedig tegemoet te zien. Indien u al een betaling heeft gedaan, bedankt hiervoor!    

Mocht u nog vragen hebben over een betaling dan kunt u deze persoonlijk bij de balie of via de mail stellen aan: a.vredevoort@askoscholen.nl  

Muziekles op IKC Tuindorp: 

Muziekschool Noord start in september met muziekles op IKC Tuindorp. Je kunt op woensdag les volgen bij meester Kay op keyboard, akoestisch gitaar, elektrisch gitaar, basgitaar of drums. Zie onderstaande flyer.   

Meester Kay staat woensdag 21 september bij de ingang van het juniorhofje voor het eventueel beantwoorden van vragen.  

Screenshot 20220914 155526 Adobe Acrobat 

Het nieuwe kinderkoor 'Toontje Noord' gaat van start! 
Alle kinderen uit Amsterdam Noord en omgeving zijn van harte welkom om mee te zingen. Gedurende 15 weken repeteren we met elkaar in de kleine gymzaal van OBS Twiske en werken we toe naar een heus concert voor vrienden, familie en buurtgenoten. De repetities zijn op donderdagmiddag (na schooltijd). 
Lijkt het je leuk, maar wil je graag eerst een keer proberen of het iets voor je is? Kom dan op donderdag 22 september naar de EXTRA PROEFLES om 15:45 voor kinderen van 9-12 jaar. Deze les is geheel vrijblijvend en gratis. Je kunt je aanmelden via deze link. En als je samen met een vriend of vriendin komt zingen, wordt het vast nog gezelliger.Meer info en een filmpje is te vinden op toontjenoord.wordpress.com 

Met vriendelijke groet, 

Namens het team,  

Doritha de Koning