Agenda, jarigen, babynieuws, afsluiting IPC-thema Suriname, Met een lege maag kun je niet leren!, nieuwe keeper OSV, heerlijke traktaties. 

Agenda:  

Wanneer: 

Wat: 

Wie: 

Maandag 7 t/m maandag 14 november  

2e Voorlopig Advies gesprek  

Voor de ouders en leerlingen van groep 8 

Dinsdag 15 november  

Krakeling bezoek  

Voor de leerlingen van groep 3 en 4  

Donderdag 1 december  

Kijkmiddag i.v.m. surprises van 14.15 tot 14.45 uur  

Voor de ouders van de groepen 5 t/m 8  

Vrijdag 2 december  

Sinterklaas bezoekt IKC Tuindorp 

Voor de leerlingen van groep 1 t/m 8  

 

Jarigen: 

De jarigen van deze week zijn: Kerem 4B, Joshua 3A, Molly 1/2A, Alexia 6B en Senn 3B. Allemaal van harte gefeliciteerd en een heel fijne verjaardag gewenst.  

Babynieuws: 

Op 19 oktober zijn Rianne van Rijn en haar vriend Luuk Meekes de trotse ouders geworden van een dochter Jinthe. Bij deze willen wij de kersverse ouders van harte feliciteren en heel veel baby geluk toewensen.  

Afsluiting IPC-thema Suriname:  

Afgelopen donderdag sloot de middenbouw het IPC-thema Suriname af. 

Voor de feestelijke afsluiter hebben de kinderen Surinaamse liedjes ingestudeerd en instrumenten gemaakt. Tijdens de afsluiter is aan de hand van de IPC-wand besproken wat de klassen de afgelopen zes weken hebben geleerd over Suriname. Het was een gezellige middag. Dank voor alle ouders die hierbij aanwezig waren.   

thumbnail 8aff0f4f aace 4a72 ae21 07ae3a9c11b7 thumbnail 3c71d0fb d8c4 4010 beb9 80db6ced2081 PARRO november 1667313964104

Met een lege maag kun je niet leren! 

IKC Tuindorp is sinds vorig jaar aangesloten bij het Jeugd Educatie Fonds, JEF. Deze organisatie ondersteunt ons IKC en in sommige gevallen ook individuele leerlingen. 

Zo voorzien zij ons in middelen om bv. met alle kinderen een museum te bezoeken, of dragen zij bij met een deel van de kosten van ons Eindfeest. IKC Tuindorp is door hen benaderd met de mogelijkheid om voor leerlingen ontbijt/lunch te bekostigen. Dit omdat er op dit moment wellicht leerlingen zijn waar thuis door alle financiële tegenslagen weinig tot geen middelen zijn om ervoor te zorgen dat de kinderen een ontbijt/lunch kunnen gebruiken. Wilt u voor uw kind van dit aanbod gebruik maken, stuur dan een mailtje naar de IB: h.plaizier@askoscholen.nl of a.van.gerwen@askoscholen.nl . Even bij hen langslopen kan ook. Hanneke is op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig. Anouk iedere dag, behalve de woensdag.  

Nieuwe keeper OSV  

Hallo sportieveling…Ben jij de nieuwe keeper die wij zoeken!!!!  

Bij deze wil ik me voorstellen. Mijn naam is Gianni en ik ben de hoofdtrainer van het OSV team onder de 9-1. Via deze weg zijn wij op zoek naar een jongen tussen de 7 - 9 jaar en die het leuk vindt om te keepen bij ons in het team.  

Wij spelen op een redelijk hoog niveau. Om het team compleet te maken, ben ik op zoek naar een gemotiveerde keeper die zo goed als alle ballen voor het team tegenhoudt!  

Ben jij die jongen die het durft om voor ons in de hoekjes te duiken en van voetballen houdt? Meld je dan zo snel mogelijk aan bij mij of bij mijn assistent Lahcen Ami de vader van Ayoub Ami uit Groep 5B. Wie weet tot snel!!!!!!!  

Met de sportieve groeten, Gianni: 0640877944 

Voetbalvereniging OSV Sportpark Oostzanerwerf 2 1035 EW Amsterdam 

Heerlijke traktaties! 

Sinds dit schooljaar zien wij steeds vaker heerlijke traktaties die gezond zijn en ook betaalbaar/haalbaar voor iedereen. De leerkrachten delen via Parro foto's met de groep en we hopen dat andere ouders hierdoor geïnspireerd raken. Af en toe is er een traktatie die i.v.m. de veiligheid echt niet is toegestaan, dit zijn lolly's. Vanaf nu wordt deze traktatie weer mee terug naar huis gegeven. 

Met vriendelijke groet, 

Namens het team, 

Doritha de Koning