​Voorschoolse opvang

Wilt u uw werkdag vroeg beginnen en de dagelijkse files ontwijken? Dan is onze voorschoolse opvang is een uitkomst. Afhankelijk van de locatie kunt u vanaf 07:15 of 07:30 uur uw kind bij ons brengen. Onze pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen op tijd op school zijn. Indien nodig kunnen zij ook samen met de kinderen ontbijten.

Naschoolse opvang

De openingstijden van de naschoolse opvang sluiten aan op de schooltijden. De Naschoolse opvang is afhankelijk van de locatie tot 18:15 of 18.30 uur geopend. De opvang wordt afgestemd op de interesses en de leeftijd van uw kind. Tijdens extra vrije schooldagen en vakanties zijn de kinderen ook meer dan welkom!

Dagopvang

Sinds 1 januari 2020 bieden de pedagogisch medewerkers van Eigen en Wijzer uitdagende buitenschoolse opvang en opvang aan
(VVE) peuters binnen het IKC.
Sinds augustus 2020 bieden we ook dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Wij bieden professionele dagopvang aan kinderen van 0-4 jaar. In een veilige en stimulerende omgeving ontvangen de kinderen een deskundige en liefdevolle verzorging. Het is belangrijk dat het dagritme op het kinderdagverblijf aansluit bij de thuissituatie. Daarom stellen wij goed oudercontact als prioriteit. Onze groepsruimtes zijn knus en veilig ingericht met verschillende speelhoeken en passend spelmateriaal.

Wij bieden voldoende bewegingsvrijheid en uitdaging aan en werken wij met een open-deurenbeleid. Uw kind gaat samen met andere kinderen op ontdekkingstocht, wordt creatief gestimuleerd, ontwikkelt fantasie en krijgt gaandeweg een steeds grotere woordenschat.

Wij leren de kinderen samen spelen, samen delen en samen doen. Gezonde voeding en dagelijks buiten spelen maken de opvang compleet.

De dagopvang vindt plaats in het bijgebouw naast de school. Op dit moment zijn de voorbereidingen voor nieuwbouw in volle gang.

Naar de website Eigen&Wijzer