• Nieuws

Agenda, jarigen, koud weer, administratieve wijzigingen, Sinterklaasnieuws, kerstbericht

Agenda: 

Wanneer: 

Wat: 

Wie: 

Donderdag 3-12 

Inleveren surprise+gedicht 

Leerlingen groep 5 t/m 8 

Vrijdag 4-12 

Sinterklaasfeest 

Leerlingen groep 1 t/m 8 

VVE 

Woensdag 16-12 

Kerstviering 

Leerlingen groep 1 t/m 8 

Donderdag 17-12 

Kerstlunch 

Leerlingen groep 1 t/m 8 

Zaterdag 18-12 t/m zondag 03-01 

Kerstvakantie 

Leerlingen groep 1 t/m 8 

Maandag 04-01 

Studiedag team 

Alle leerlingen groep 1/m 8 zijn vrij. 

 

Jarigen: 

De jarigen van vorige en deze week zijn: Nelaïyah 8A, Leah 7B, Shalina 4B, Cramer 1/2D, Selina 8B, Hüseyin 7B, Daley 1/2B, Yara 1/2B, Maroua 1/2C, Robbin 1/2D en Jenna 1/2A. Allemaal van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag gewenst.  

Koud weer: 

Deze week lijkt het winterse weer begonnen. Zoals u wellicht weet zijn wij in verband met Covid-19 verplicht om voldoende te ventileren. 

Dit betekent dat het wat kouder kan zijn in de klaslokalen. Wij willen u vragen om uw zoon/dochter voldoende warme kleding mee naar school te geven. Naast het dragen van verschillende laagjes kleding kan het verstandig zijn een extra dik vest in de tas mee te geven. 

Administratieve wijzigingen: 

Bij deze zouden wij u willen vragen om administratieve zaken zoals een adreswijziging, nieuw telefoonnummer of bv. een extra noodnummer per direct door te geven bij onze administratie. Zo houden wij de gegevens up to date.  

Dit kan via de mail naar ikctuindorp.administratie@askoscholen.nl   

Sinterklaasnieuws: 

Afgelopen twee weken zijn alle kinderen van IKC Tuindorp hard aan het werk geweest om alle gangen en klassen met eigen werk te versieren. Wat een prachtig resultaat!  

nb 30 11 1

Sinterklaas heeft ons al beloofd om op vrijdag 4 december bij ons op school langs te komen. De leerlingen worden op de gewone tijd in de klas verwacht en zijn op de gewone tijd klaar.  
De peuters en de groepen 1 t/m 5 gaan op deze dag Sinterklaas, op gepaste afstand, in de gymzaal bezoeken.  

De groepen 5 t/m 8 zijn deze dag druk bezig met hun surprises.  
Het is nog even wachten, maar wij hebben er enorm veel zin in!  
 

Kerstbericht: 

Sinterklaas is nog in volle gang en nu toch alvast een berichtje over de Kerst. Zoals u wellicht begrijpt zijn wij al druk bezig om voor alle leerlingen een leuk en Coronaproef kerstfeest te organiseren. Jammer genoeg kunnen ouders niet mee proeven in de school. Wij zullen er alles aan doen om u via de nieuwsbrief en Parro zoveel mogelijk te laten meegenieten. 

Hoe ziet het programma er tot nu toe uit: 

  • maandag 7 december wordt de school na 14.15 uur door het team versierd. 
  • maandag 7 en dinsdag 8 december zijn er kerst knutsel middagen, ook hiermee wordt de school in kerstsfeer gebracht 
  • woensdag 16 december is er een kerstviering in de gymzaal voor alle kinderen. Dit gebeurt in 3 groepen. Het kerstverhaal wordt verteld, er worden liedjes gezongen en de kerstband speelt. Deze kerstband is samengesteld uit een groepje kinderen van ons IKC. Kay, onze muziekleerkracht heeft de leiding 
  • donderdag 17 december is de kerstlunch. Deze lunch wordt geheel verzorgd door school en bekostigd uit de ouderbijdrage. Kinderen hoeven deze dag dus géén lunchpakket mee te nemen (ook geen bord, bestek end.). Wij kunnen aan ouders niet vragen om iets eetbaars aan te leveren i.v.m. Corona 
  • vrijdag 18 december is de laatste schooldag voor de kerstvakantie en om 14.15 uur wensen wij iedereen een fijne vakantie 

Wij gaan er 2 gezellige kerstweken van maken. Heeft u nog vragen of tips, dan kunt u altijd bellen of mailen. 

   

Met vriendelijke groet, 

Namens het team, 

Doritha de Koning