• Nieuws

Agenda, jarigen, leerlingen bezig met bouwen en nabouwen, meivakantie, Update Corona 

Agenda:  

Wanneer: 

Wat: 

Wie: 

Dinsdag 27 april 

Koningsdag  

Leerlingen groep 1 t/m 8 vrij 

Zaterdag 1 mei t/m zondag 16 mei  

Meivakantie  

Leerlingen groep 1 t/m 8 vrij 

Maandag 17 mei 

Wedstrijd "Doe eens raar met je haar” 

Leerlingen groep 1 t/m 8  

Maandag 24 mei  

2E Pinksterdag  

Leerlingen groep 1 t/m 8 vrij  

 

Jarigen: 

De jarigen van deze en de komende twee weken van de meivakantie zijn: Bo 8A, Hailey 6B, Iyad 1/2C, Jad 1/2B, Jessenia 8B, Ecrin 6A, Jeanny 1/2C, Efsa 7A, Erva 7B, Alina 4A, Nowemi 6B, Dion 3B, Mirthe 1/2C, Sara 8A, Jherin 6A, Pedro 1/2D, Destiney 8A, Jacely 6B, Daley 7A, Betsy 3A, Elise 1/2B, Yasmine 3A, Gamely 1/2C.  

Allemaal van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst.  

Leerlingen bezig met bouwen en nabouwen: 

Deze week ben ik met de kinderen bezig geweest met bouwen met blokken en nabouwen vanaf een voorbeeld. De kinderen van groep 2A maakten ook een bouwtekening van hun werk. Ik heb de kinderen de bouwtekeningen van de nieuwe school die in de gang hangen aan ze laten zien. Vandaag waren Amy en Indy op het krijtbord de nieuwe school aan het tekenen. Dat hebben ze zelf bedacht. Ze waren het er helemaal over eens dat ons nieuwe gebouw een lift nodig heeft. Alle andere kinderen vonden dit ook omdat ze nu wel heel veel trappen moesten lopen. Als dit geen spelend leren is.  
Inge Steltman 

foto nb 26 04         foto 2 nb 26 04

Meivakantie: 

Van zaterdag 1 mei t/m zondag 16 mei zijn alle leerlingen vrij i.v.m. de meivakantie. Maandag 17 mei hopen wij iedereen uitgerust en in een goede gezondheid terug te zien.  

Tevens starten wij deze dag met de wedstrijd: “Doe een raar met je haar”.  Wij zijn benieuwd naar alle creaties! Voor nu wensen wij alle leerlingen alvast een fijne meivakantie.  

Update Corona: 

Op dit moment neemt helaas het aantal besmettingen op IKC Tuindorp toe. Er wordt altijd met de ouders van de betreffende groep gecommuniceerd over de maatregelen die na contact met de GGD worden voorgesteld. Er wordt zoveel mogelijk geprobeerd om leerlingen die wel naar school mogen, op te vangen doordat collega's bv. extra werken.   

Wij hopen dat op 17 mei iedereen weer gezond en zonder klachten naar school komt. Mocht er wel een aanleiding zijn waarom iemand getest wordt en de uitslag positief is dan kunt u dit altijd via de mail aan ons kenbaar maken. Wij nemen dan contact met u op. 

Ineke van der Wal: i.vander.wal@askoscholen.nl 

Petra van Urk: p.van.urk@askoscholen.nl 

Doritha de Koning: d.de.koning@askoscholen.nl 

Met vriendelijke groet, 

Namens het team, 

Doritha de Koning