• Nieuws

Agenda, jarigen, ter herinnering schoolfoto's, ter herinnering: gekleurd gekleed en doe eens raar met je haar, MR update.  

 Agenda:  

Wanneer: 

Wat: 

Wie: 

Dinsdag 20 t/m donderdag 23 april 

CITO Eindtoets 

Leerlingen groepen 8  

Maandag 26 april 

Iedereen in oranje of rood-wit-blauw gekleed naar school en de wedstrijd: Doe eens raar met je haar! 

Leerlingen en leerkrachten 

Dinsdag 27 april 

Koningsdag  

Leerlingen groep 1 t/m 8 vrij 

Zaterdag 1 mei t/m zondag 16 mei  

Meivakantie  

Leerlingen groep 1 t/m 8 vrij 

Maandag 24 mei  

2E Pinksterdag  

Leerlingen groep 1 t/m 8 vrij  

 

Jarigen: 

De jarigen van deze week zijn: Gabin 1/2D, Redoun 1/2D, Djay 7B, Manessa 3B, Jasper 5A, Nicki 1/2B, Amaneal 6B, Noeaim 5A, Lilian 5A en Nadine 5B. Allemaal van harte gefeliciteerd en een heel fijne verjaardag gewenst.  

Ter herinnering: schoolfoto's  

Vorige week dinsdag heeft u de inlogkaarten ontvangen van de schoolfoto's. U heeft na het ontvangen van uw inlogkaart(en) 10 dagen de tijd om van de gratis groepsfoto actie te profiteren. U heeft deze week nog om hiervan te profiteren.  

Ter Herinnering: gekleurd gekleed en doe eens raar met je haar! 

A.s. maandag iedereen in oranje of rood-wit-blauw gekleed naar school en de wedstrijd: Doe eens raar met je haar! 

MR update:  

Eind maart heeft de medezeggenschapsraad (MR) wederom vergadert over de huidige ontwikkelingen op school. Hierbij een korte update over de onderwerpen die we op deze vergadering behandeld en besproken hebben onderling en samen met de directeur: 

Uiteraard staat momenteel standaard een corona update op de agenda. Als MR denken we mee met de school over het corona beleid en de impact hiervan op de leerlingen en de personeelsbezetting. 

Tevens wordt er in deze periode gesproken over de formatie voor het komend schooljaar en de begroting van school. Waaronder de subsidies die er aangevraagd kunnen worden, zoals bijvoorbeeld subsidies die extra ondersteuning kunnen bieden om achterstanden in te halen die veroorzaakt zijn door de corona crisis. 

Verder worden wij op de hoogte gehouden over het nieuwe schoolgebouw. Hierover wordt u zelf ook actief geïnformeerd door school via de Nieuwsbrief. 

De MR bestaat uit vertegenwoordigers van het personeel en de ouders. Mochten er daarom zaken zijn die besproken moeten worden in de MR, dan horen wij graag van u. De MR is bereikbaar per email: ikctuindorp.mr@askoscholen.nl

Muriel Krijger (moeder van Sean 7B en Amy 2A) 

 

Met vriendelijke groet, 

Namens het team, 

Doritha de Koning