• Nieuws

​Agenda, jarigen, ter herinnering: Carnaval/meesters-&juffendag, betalingen schoolactiviteit/ouderbijdrage, stadspasregeling, IPC nieuws

 agenda 22

Jarigen

De jarigen van deze en volgende week zijn: Nadir 3B, Abigail 1/2B, Alicia 8B, Hailey 4A, Shanikwa 1/2C, Ashley 1/2D, Ramiro 6A, Chloë 7A, Daley 4A, Gijs 8A, Fons 8B en Abigail 5A. Allemaal van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag gewenst.

Ter herinnering: Carnaval/ meesters- & juffendag

Deze hele week staat in het teken van Carnaval. A.s. vrijdag 14 februari mogen alle leerlingen (en hulpouders) verkleed naar school komen. Wij vieren dan de verjaardag van de leerkrachten. Bedankt voor alle aanmeldingen voor de ouderhulp, we hebben nu voldoende hulp zodat het feest kan doorgaan! We hebben er zin in!

Ter herinnering: Betalingen schoolactiviteit/ouderbijdrage

Om ervoor te zorgen dat wij alle activiteiten voor alle leerlingen van onze school kunnen organiseren is het belangrijk dat alle betalingen op tijd zijn betaald. Een aantal activiteiten zijn inmiddels geweest en de komende periode staan o.a. Carnaval en Scheepvaartmuseum op het programma.

Het is mogelijk dat de betaling aan uw aandacht is ontsnapt en daarom bij deze nogmaals een herinnering. Heeft u een betaling openstaan dan graag vóór 26 februari overmaken op rekening: NL86INGB0668344865 t.n.v. SKBA inz Satelliet o.v.v. de naam en groep van uw kind.

Hieronder nogmaals de juiste gegevens per leerling per groep.

Leerling groep 1 en 2: € 63,- (ouderbijdrage € 35,- en schoolreisje € 28,-)

Leerling groep 3 en 4: € 65,- (ouderbijdrage € 35,- en schoolreisje € 30,-)

Leerling groep 5: € 67,- (ouderbijdrage € 35,- en schoolreisje € 32,-)

Leerling groep 6, 7 en 8: € 140,- (ouderbijdrage € 35,- en kamp € 105,-)

Stadspasregeling

Heeft uw kind een stadspas? Dan kunt u daarmee vanaf dit schooljaar uw vrijwillige ouderbijdrage inclusief het 1-daags schoolreisje mee voldoen. U kunt de stadspas van uw kind op ma t/m wo laten scannen bij Anja Vredevoort van de administratie.

Een uitzondering hierop is het meerdaags kamp. Hiervoor kunt u bij de gemeente de scholierenvergoeding aanvragen. Wilt u weten of uw kind hier recht op heeft kijk dan op

www.amsterdam.nl/pakjekans of bel met de gemeente op telefoonnummer 14020

IPC-nieuws van IKC Tuindorp

We zijn inmiddels alweer een paar weken verder en druk bezig met ons nieuwe IPC-thema.

De onderbouw is druk bezig met het onderzoeken van sporen in het bos.
De middenbouw groepen zijn bezig met opgravingen en bezig met heden en verleden.
In de bovenbouw komen de leerlingen veel te weten over de ontdekkingsreizigers en om hier meer over te weten te komen zullen zij komende periode een bezoek brengen aan het Scheepvaartmuseum!

Houdt u vooral Parro in de gaten voor leuke nieuwtjes en foto’s omtrent het thema!

Met vriendelijke groet,

Namens het team

Doritha de Koning