• Nieuws

​Agenda, jarigen, bezetting administratie, ons speelplein, bezetting IB, opsteker, géén lood in drinkwater. 

 agenda23

Jarigen

De jarigen van deze week zijn: Divain 1/2B, Nino 8A, Aya 5A en Bo 8B. Allemaal van harte gefeliciteerd en een heel fijne verjaardag gewenst.

Bezetting Administratie

Zoals veel van onze ouders en kinderen voor de vakantie al hebben gemerkt, is onze administratie al een aantal dagen minder bezet. Dit komt doordat onze steun en toeverlaat Anja, gevallen is en zich daarbij behoorlijk geblesseerd heeft. Er was zelfs een kleine ingreep nodig. Op dit moment is zij weer langzaam aan het herstellen en heb ik regelmatig contact met haar. Zij kan het zelfs niet laten om alweer wat kleine werkzaamheden die zij vanuit huis kan doen, op te pakken. Wij wensen haar heel veel sterkte en beterschap toe en hopen haar snel weer te zien.

Woensdag 4 maart vanaf 14.00 uur is Anja aanwezig zodat ouders die de ouderbijdrage met een stadspas betalen, dit kunnen doen.

Ons Speelplein

Tijdens de voorjaarsvakantie zijn er wat werkzaamheden op ons plein uitgevoerd. Er zijn 2 speeltoestellen geplaatst en er is hier en daar opnieuw bestraat. Als het straks voorjaar is, willen wij ook wat plantenbakken vullen. Zo heeft ons plein een kleine opfrisbeurt gehad!

Bezetting IB

Het afgelopen jaar is de bezetting van onze IB gewisseld. Dit omdat onze IB bovenbouw Hanneke i.v.m. haar gezondheid niet en minder aanwezig was. In deze periode is er een nieuwe IB-er Marijke, bij ons komen werken.

Vanaf nu is de verdeling als volgt: Hanneke: IB voor groepen 1-2 en 8 op maandag en dinsdag, Ellen: IB groepen 3, 4 en 5B en Marijke: IB groepen 6, 7 en 5A. Daarnaast werkt Hanneke ook op vrijdag, zij is dan de leerkracht van groep 1-2 A.

Opsteker

Hierbij een enorme opsteker voor iedereen die zich heeft ingezet om van de meesters- en juffendag een topdag te maken! Het was een enorm geslaagd feest dat zonder deze hulp niet mogelijk was geweest. Ontzettend bedankt namens alle leerkrachten en leerlingen van IKC Tuindorp!

Géén lood in drinkwater!

De afgelopen periode was er flink veel nieuws over of er lood in het drinkwater zit, bij gebouwen van voor 1960. Ons bestuur heeft gelijk het drinkwater van onze locatie laten onderzoeken. Wij hebben geregeld dat in deze periode er flessen mineraalwater op school aanwezig waren om zo te voorkomen dat kinderen of medewerkers nog kraanwater zouden moeten drinken. De uitslag van dit onderzoek (er is op allerlei plaatsen water getapt en allemaal onderzocht) blijkt dat ons drinkwater voldoet aan alle eisen en geen gevaar op levert voor de gezondheid. Dus vanaf nu kan iedereen weer gewoon kraanwater gebruiken als drinkwater. Voorlopig maken wij natuurlijk ook eerst ons voorraadje mineraalwater op.

Met vriendelijke groet,

Namens het team,

Doritha de Koning