• Nieuws

​Agenda, jarigen, kamp, beste ouders, IKC Tuindorp groeit, ter herinnering: betalingen schoolactiviteiten/ouderbijdrage, stadspasregeling, activiteiten BSO: Japan 

agenda25

Jarigen

De jarigen van deze week zijn: Liam 1/2C, Venice 5A, Furqaan 7A, Jayden 1/2A, Djony 7A, Lydia 5B, Daylin 3B, Gavin 1/2A, Djazz 1/2B, Burhaan 4B, Brett 8B, Jeremiah 3B en Philip 7B. Allemaal van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst.

Kamp

Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 6 en 7.

Zoals u aan het begin van het jaar op de informatieavond heeft gehoord, komt het schoolkamp van de groepen 6 en 7 er binnenkort aan. Het kamp gaat dit jaar naar de Stolp op Texel. De groepen 7 gaan maandag 30 maart t/m woensdag 1 april op kamp. De groepen 6 van woensdag 1 t/m vrijdag 3 april. Allerlei informatie over dit kamp leest u in onze nieuwsbrief, via Parro en u ontvangt verschillende brieven.

Morgen om 14.30 uur organiseren wij een korte informatiebijeenkomst. Deze vindt plaats in het lokaal van groep 7A.

Beste ouders van IKC Tuindorp

Vanaf 1 april ben ik, Yvon van Veelen, niet meer werkzaam op IKC Tuindorp. Ik heb een nieuwe uitdaging gevonden en ga als Begeleider Passend Onderwijs werken in het voortgezet onderwijs. Ik wil jullie bedanken voor het vertrouwen dat jullie mij hebben gegeven als leerkracht op deze school en voor de mooie herinneringen die ik met me mee zal nemen. Het is fijn om te weten dat de groep die ik achterlaat zal worden opgevangen door Mindy van den Berg en Bas Nedermeijer.

Hartelijke groet,

Yvon van Veelen

IKC Tuindorp groeit!

Sinds de start van ons IKC zijn er steeds meer ouders die de weg naar ons IKC vinden en hun kind aanmelden. De vraag wordt steeds vaker gesteld of en wanneer wij met dagopvang van 0 tot 4 jaar starten. Ik meld dan ook met trots dat onze partner Eigen&Wijzer op dit moment al aardig wat baby's aangemeld krijgt en is gestart met de voorbereidingen om dagopvang te realiseren. Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn zal de start zo rond de zomervakantie zijn. Mocht u belangstelling hebben voor uw baby of peuter of iemand weten die dit heeft, schrijf u dan snel in via https://www.eigen-en-wijzer.nl/ikc-tuindorp-amsterdam

Ter herinnering: Betalingen schoolactiviteit/ouderbijdrage

Om ervoor te zorgen dat wij alle activiteiten voor de leerlingen kunnen organiseren is het belangrijk dat ook iedereen de bijdrage betaald. Mogelijk is de betaling aan uw aandacht ontsnapt hierbij nogmaals een herinnering. Indien u een betaling heeft openstaan dan graag overmaken op rekening: NL86INGB0668344865 t.n.v. SKBA inz Satelliet o.v.v. de naam en groep van uw kind.

Hieronder nogmaals de juiste gegevens per leerling per groep.

Leerling groep 1 en 2: € 63,- (ouderbijdrage € 35,- en schoolreisje € 28,-)

Leerling groep 3 en 4: € 65,- (ouderbijdrage € 35,- en schoolreisje € 30,-)

Leerling groep 5: € 67,- (ouderbijdrage € 35,- en schoolreisje € 32,-)

Leerling groep 6, 7 en 8: € 140,- (ouderbijdrage € 35,- en kamp € 105,-)

Stadspasregeling

Heeft uw kind een stadspas? Dan kunt u daarmee vanaf dit schooljaar uw vrijwillige ouderbijdrage inclusief het 1-daags schoolreisje mee voldoen. U kunt de stadspas van uw kind laten registreren bij de administratie.

Een uitzondering hierop is het meerdaags kamp. Dit dient u apart te betalen. Hiervoor kunt u bij de gemeente mogelijk de scholierenvergoeding voor aanvragen. Wilt u weten of uw kind hier recht op heeft kijk dan op

www.amsterdam.nl/pakjekans of bel met de gemeente op telefoonnummer 14020

Activiteiten BSO t/m 13 maart: JAPAN

Onze BSO organiseert de komende periode allerlei activiteiten die in het teken staan van het ontdekken van landen. Hieronder leest u de activiteiten van komende week:

maandag 9-03: Japanse letters, hoe ziet jouw naam er uit in het Japans 日本人 ?

dinsdag 10-03: Actief bewegen in de gymzaal

woensdag 11-03: Kies je favoriete Pokémon en die ga je kleuren

donderdag 12-03: Sushi kleien

vrijdag 13-03: Noedels met stokjes eten

Heel veel plezier allemaal!

Met vriendelijke groet,

Namens het team,

Doritha de Koning