• Nieuws

Agenda, jarigen, belangrijk nieuws voor ouders, verzorgers en kinderen van IKC Tuindorp, ter herinnering ouderbijdrage/schoolactiviteiten.

agenda ikctuindorp

Jarigen 

De jarigen van vorige en deze week zijn: Coco1/2D, Babette 8A, Hayley 1/2C, Djay 6B, Jasper 4A, Nicki 1/2B, Amaneal 5B, Noeaim 4A, Lillian 4A, Nadir 6A, Nadine 4B en Mayra 8A. De jarigen in de meivakantie zijn: Bo 7A, Hailey 5B, Jessenia 7B, Ecrin 5A, Isabel 5A, Alina 3A, Dogukan 7A, Nowemi 5B, Jon 8B, Dion 1/2D, Adaora 1/2B, Sara 7A, Jherin 5A, Danny 6B, Nikki 6A en Destiny 8B. Allemaal van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag gewenst.

Belangrijk nieuws voor ouders, verzorgers en kinderen van IKC Tuindorp!

Zoals u wellicht weet, zullen er morgenavond op dinsdag 21 april, mededelingen worden gedaan door de regering in samenwerking met de RIVM en GGD over eventuele versoepelingen t.a.v. de maatregelen in deze periode van de coronacrisis.

Wij zijn uiteraard allemaal reuze benieuwd wat dit kan zijn en of dit betrekking heeft op het wel of niet opengaan van de basisscholen. En uiteraard ook, op welke wijze en onder welke voorwaarden dit dan is.

Als dinsdagavond mocht blijken dat IKC Tuindorp in aangepaste vorm na de meivakantie deels opengaat, dan heeft ons team daarover woensdag overleg. Wij hopen u zo snel mogelijk na woensdag op de hoogte te stellen, over op welke manier het onderwijs er dan voor uw kind uitziet. Daarnaast is het voor u als ouder ook belangrijk om te weten op welke wijze de samenwerking tussen ouders en school verder gaat.

Houd dus deze week uw mail en Parro goed in de gaten. Want naast informatie van de leerkracht over het onderwijs aan uw kind van deze week, ontvangt u ook informatie over hoe het verder gaat na de meivakantie.

Ter herinnering ouderbijdrage/schoolactiviteiten

Hieronder ziet u het overzicht van alles wat tot nu toe door school is uitgegeven per kind vanuit de ouderbijdrage. Ook ziet u onderaan nog 3 bedragen die nog niet uitgegeven zijn en waarvan wij hopen dat mocht de school binnenkort wel opengaan en de richtlijnen versoepelen, wij voor alle kinderen ergens in de laatste weken toch nog een leuke dag kunnen organiseren b.v. een sportdag, in de laatste week iets voor u als ouder en uiteraard hopen wij nog een en ander te kunnen regelen om het afscheid voor groep 8 te vieren.
Ouders die de ouderbijdrage (€ 35,- per leerling) nog niet overgemaakt hebben, kunnen zien wat er nu al door school is uitgegeven.

Wij hopen dan ook de ouderbijdrage binnenkort van u te ontvangen. U kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer: NL86INGB0668344865 t.n.v. SKBA inz IKC Tuindorp.

Begroting ikctuindorp

Met vriendelijke groet, 

Namens het team, 

Doritha de Koning