• Nieuws

Agenda, jarigen, babynieuws, Paaslunch op woensdag 31 maart, stand van zaken m.b.t. Corona, mogelijkheden m.b.t. Sportdag/Koningsdag, 

 Agenda:  

Wanneer: 

Wat: 

Wie: 

Woensdag 31 maart 

Paaslunch 

Leerlingen groep 1 t/m 8 

Donderdag 1 april  

Studiedag team 

Leerlingen groep 1/m 8 vrij 

Vrijdag 2 april t/m maandag 5 april  

Goede Vrijdag en Pasen 

Leerlingen groep 1 t/m 8 vrij 

Dinsdag 20 t/m donderdag 23 april 

CITO Eindtoets 

Leerlingen groepen 8  

Maandag 26 april 

Iedereen in oranje of rood-wit-blauw gekleed naar school en de wedstrijd: Doe eens raar met je haar! 

Leerlingen en leerkrachten 

Dinsdag 27 april 

Koningsdag  

Leerlingen groep 1 t/m 8 vrij 

Zaterdag 1 mei t/m zondag 16 mei  

Meivakantie  

Leerlingen groep 1 t/m 8 vrij 

 

Jarigen: 

De jarigen van deze week zijn: Shelby 3A, Felicia 1/2C, Dex 5B, René 8B, Assiyah 1/2C, Jeremy 3B. Allemaal van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst.  

Babynieuws: 

Op 12 maart 2021 is Dryske Roosjen bevallen van Luuk. We feliciteren Dryske, haar man Mark en zoontje Dex. Heel veel geluk samen met Luuk. 

Paaslunch op woensdag 31 maart: 

Op woensdag 31 maart zullen wij met de kinderen samen het paasfeest inluiden. Dit doen wij door een gezellige paaslunch op school te organiseren. Aangezien wij ons nog steeds aan de coronamaatregelen houden, wordt dit door school georganiseerd. Leerlingen hoeven deze dag geen lunch of bijdrage aan de lunch mee te nemen. Wij maken er samen met alle leerlingen een gezellige dag van. Houd Parro in de gaten voor leuke foto's! 

Stand van zaken m.b.t. Corona: 

Helaas hebben wij dit weekend contact op moeten nemen met de ouders van groep 7A i.v.m. een positieve besmetting van één leerling. Over de te nemen stappen is overleg geweest met de GGD en vervolgens is iedereen die het betrof geïnformeerd. De GGD heeft dagelijks contact met de directie en mocht er nieuwe informatie zijn dan wordt u hierover op de hoogte gesteld. 

Mogelijkheden m.b.t. Sportdag/Koningsdag: 

Normaal gesproken bent u van ons gewend dat rond Koningsdag, ook de Konings sportdag georganiseerd wordt. Op dit moment zijn alle maatregelen rondom Corona echter zo opgesteld dat een enigszins realistische ‘sportdag’, niet mogelijk is. Wij kiezen er daarom voor om deze dag naar een iets later tijdstip in het jaar te verplaatsen. Wij hopen dan op stabiel weer en iets meer mogelijkheden. Maar om Koningsdag zo maar voorbij te laten gaan: 

DAT KAN NATUURLIJK NIET! 

Daarom nodigen wij iedereen uit om op maandag 26 april in het oranje of in het rood-wit-blauw gekleed naar school te komen! Ook is er één wedstrijd: Doe eens RAAR met je HAAR! De jury maakt op maandag 26 april een rondje door de school en kiest de winnaars uit. Voor de nummers 1, 2 en 3 is er een beker! 

 pastedImagebase640 1          pastedImagebase640     

      

Met vriendelijke groet, 

Namens het team, 

Doritha de Koning